søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Stavanger

Fly til Stavanger  fra København – Oplev den norske natur 

Stavanger er den fjerdestørste by i Norge og ligger i den sydvestlige del af Norge. Og her finder du indbegrebet af norsk natur. Med fjorde, vilde strande og utallige udsigssteder kan du i Stavanger få en ferie eller et weekendophold, hvor den norske natur kommer helt ind under huden.  

Opdag Norges vilde natur – find dit fly fra København til Stavanger i dag.  
 

Fly fra København til Stavanger 

Stavanger er stedet for dig, der trives i naturrige omgivelser. Skal din ferie være aktivitetsrig og stå på oplevelser i det fri, er Stavanger den helt rette destination for dig. Med SAS kan du booke en flybillet fra København til Stavanger direkte med en flyvetid på under halvanden time.  
 

Oplev hele verden

Hver gang du flyver med SAS, har du mulighed for at optjene point, der senere kan bruges til at betale for nye flybilletter, hoteller og biludlejninger. Hvis du er medlem af EuroBonus, får du point på alle dine rejser med SAS, og mulighed for at få mere af verden for mindre.  

Bliv medlem af EuroBonus og optjen allerede point på dit fly fra København til Stavanger.  
 

Altid inkluderet i dine flybilletter

Hos SAS vil vi gerne give vores kunder en behagelig rejse – hver gang. Derfor vil du altid have særlige fordele, når du rejser med os. Uanset din rejseklasse vil du altid nyde godt af disse SAS fordele:  

Skal du på weekendophold i Stavanger, og har du ikke brug for andet end din håndbagage. Vælg blot rejseklassen SAS Go Light, når du booker din billet. Med SAS Go Light kan du medbringe et stk. håndbagage af max 8 kg samt en mindre personlig taske.  
 

Find flybilletter fra København til Stavanger til lavere priser 

I vores lavpriskalender kan du finde gode tilbud på flybilletter til hele verden. Når du søger i vores lavpriskalender, har du dermed mulighed for at finde billigere flybilletter fra København til Stavanger.    
 

Oplev hele Stavanger

Stavanger kalder på aktiviteter og naturnydelse. Tag på vandreture langs den smukke kyst og Stavangers vilde strande. Eller bestig Preikestolen, der er en af Norges topattraktioner og giver dig en enestående udsigt ud over fjorden og den smukke natur i Norge. Du kan også vælge at tage på sejlture på Lysefjord og se kysten fra vandet.  

Blot en lille gåtur fra Stavanger Centrum finder du Gamle Stavanger – et idyllisk område med brostensbelagte gader og hvide velbeholdte træhuse. Særligt om sommeren, når alt blomstrer, kan du opleve autentisk norsk idyl.  

Er nye kulinariske oplevelser en stor del af din rejselyst? Hengiv dig til madoplevelser ud over det sædvanlige i Stavanger. Med friske råvarer udplukket direkte fra den norske natur og fisk og skaldyr fra de norske have, er du sikret en god oplevelse for ganen.  

Besøg Stavanger med familie, venner eller din kære – der er oplevelser til enhver rejsende.