søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Flyv fra København til Hamburg

Direkte fly fra København til Hamburg 

Skal du en smuttur til Hamburg? Hos SAS har vi flere daglige flyafgange fra København til Hamburg, og hvad der er endnu bedre, selve rejsen tager mindre end en time.  

Book din rejse fra København til Hamburg nu  
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Hamburg  

Selvom flyrejsen fra København til Hamburg er kort, skal du ikke mangle noget. Af den grund har vi tilføjet en række ekstra fordele til din flybillet for at gøre rejsen så behagelig som muligt. På turen kan du eksempelvis nyde en kop varm kaffe, imens du læser dagens avis i vores app. Se alle vores fordele her:  

Mere om de forskellige rejseklasser
 

Billige flybilletter fra København til Hamburg  

Har du længe ledt efter billige fly fra København til Hamburg uden held? I så fald er du havnet det rette sted. I vores lavpriskalender er det muligt at gøre et rigtig godt kup, her finder du nemlig alle vores billigste flybilletter fra København til Hamburg.  

Vil du have fat i de billigste flybilletter, er det dog en god idé at være fleksibel med rejsedatoerne og ude i god tid.  

Find billige flybilletter fra København til Hamburg her  
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Hamburg  

Har du tilmeldt dig SAS EuroBonus? Hvis ikke kan du med fordel gøre det, inden du bestiller flybilletter fra København til Hamburg. Med EuroBonus optjener du point hver gang, du booker rejser gennem os, som du senere kan bruge til at bestille nye rejser og meget mere! Lyder det interessant?  

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her  
 

Transport fra Hamburg Lufthavn  

Hamburg Lufthavn er placeret 11 km nord for centrum af Hamburg, det tager derfor ikke lang tid at komme fra lufthavnen ind til byen. Vi har samlet en række oplysninger om transport fra Hamburg Lufthavn, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvordan du kommer fra lufthavnen ind til centrum af Hamburg.  
 

Tog  

Fra lufthavnen er det muligt at tage S-Bahn ind til Hamburgs Hovedbanegård – Hamborg Hauptbahnhof. Turen er uden skift og kan klares på blot 24 minutter, det er derfor en nem og hurtig måde at komme ind til centrum på.  
 

Bus  

Det er også muligt at tage en bus ind til centrum af Hamburg. Busserne kører til og fra lufthavnen alle ugens dage både i dag- og nattetimerne. Du finder busholdepladser udenfor de forskellige terminaler.  
 

Taxa 

Er du ikke vild med offentlig transport, eller ankommer du sent til Hamburg, kan du også vælge at tage en taxa. Taxaerne holder foran terminal 1 og 2. I Hamburg kan du enten vælge at forhandle en pris forinden eller køre på taxameter.  
 

Adresse til Hamburg Lufthavn (HAM)  

Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Tyskland 

Hjemmeside  
 

Værd at se i Hamburg  

De fleste tænker på Berlin og Oktoberfest, når ferie i Tyskland bliver nævnt, men hvad mange ikke ved er, at Hamburg virkelig er en interessant by, som bestemt er et besøg værd. Vi har samlet en række forslag til seværdigheder, du ikke må gå glip af, når du besøger denne perle.  
 

Oplev Hamburg fra vandet  

Hamburg er især kendt for dets havnemiljø og mange kanaler, af den grund bliver byen i folkemunde kaldt ”Nordeuropas Venedig”. Det sjove er, at der i Hamburg faktisk er flere broer end i Venedig og Amsterdam tilsammen. Det er derfor oplagt at tage en bådtur under dit ophold, hvis du vil se Hamburg fra en anden vinkel.  
 

Verdens største modelbane  

I Hamburg finder du også verdens største modelbane, hvor du har mulighed for at se en tro kopi af flere byer og lande, der er blevet afbilledet i miniature form. Gå på opdagelse i de 2.300 m2 modelbaner og miniature-bygninger, hvem ved måske finder ud din egen hjemstavn.  

Er du interesseret i flere gode rejsetips, er du velkommen til at besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet en lang række guides til den perfekte tur til Hamburg. 

 

Øvrigt  

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring