søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Biarritz

Biarritz er en naturskøn lille perle i det sydvestlige Frankrig med en ideel placering ud til havet, smuk uforstyrret natur og bjerge. Desuden er området det perfekte sted til dig, der ønsker en aktiv ferie, da Biarritz er fyldt med gode surfsteder og golfbaner
 

Inkluderet i dit fly fra København til Biarritz

Der findes mange gode grunde til at booke fly fra København til Biarritz hos SAS. Vi sørger ikke kun for at transportere dig fra København til Biarritz, men har ligeledes gjort vores bedste for at give dig den bedst mulige oplevelse på rejsen. Af den grund er der tilføjet en langt række fordele til din flybillet til Biarritz, som gælder uafhængig af, hvilken rejseklasse du har valgt. 

Er du interesseret i at få mere information om vores bagageregler, eller hvilken type flybillet fra København til Biarritz du skal vælge, kan du læse mere om vores forskellige rejseklasser her

 

Billige flybilletter fra København til Biarritz 

Har du længe drømt om en tur til Biarritz, men ikke fundet flybilletter der matcher det forventede prisleje? Hos SAS har vi gjort det let at finde de billigste flybilletter fra København til Biarritz med vores lavpriskalender.

I lavpriskalenderen finder du vores billigste flybilletter til Biarritz, men vent ikke for længe med at booke, da du risikerer, at andre når at få fat i dem før dig. Hos SAS har vi 24 timers fortrydelsesret, du kan derfor sagtens booke fly fra København til Biarritz med det samme og forhøre dine rejsepartnere bagefter.

Book flybilletter fra København til Biarritz nu i vores lavpriskalender

 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Biarritz 

Vil du have endnu mere ud af dine flybilletter fra København til Biarritz? Tilmeld dig SAS EuroBonus inden du bestiller billetter og oplev alle fordelene. EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, som giver dig mulighed for at optjene point, hver gang du flyver eller foretager køb hos en af vores samarbejdspartnere.

De optjente EuroBonus-point kan senere bruges på at købe nye flybilletter til din drømme destination, dække din hotelbooking eller opgradere dine flybilletter.

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her 
 

Transport fra Biarritz lufthavn 

Biarritz lufthavn er lille og nem at navigere i. Lufthavnen er placeret kun 5 km fra centrum af Biarritz, det er derfor let at komme fra lufthavnen ind til byen. 

Adresse til Biarritz lufthavn: 

Biarritz Pays Basque Airport: 7 Espl. de l'Europe, 64600 Anglet, Frankrig

Telefon:  +33 5 59 43 83 83 

Hjemmeside
 

Taxi

Ønsker du at komme hurtigt og nemt til dit bestemmelsessted, kan du tage en taxa direkte fra Biarritz lufthavn. Taxaholdepladsen finder du ude foran terminalen. 
 

Bus 

I lufthavnen finder du flere busruter, der enten kører ind til centrum af byen eller andre byer i området. 
 

Biludlejning Biarritz lufthavn 

Vil du opleve et større område af Baskerlandet, kan du også vælge at leje en bil. I Biarritz finder du et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, det er dog en god idé at bestille bilen på forhånd, hvis du ønsker den bedste pris, eller har et specifikt ønske til biltypen. På den måde er du også sikker på, at bilen står klar, når du lander, så du undgår unødvendig ventetid i lufthavnen. 

Lej en bil i Biarritz lufthavn

 

Værd at se i Biarritz 

Biarritz emmer af liv, charme og feriestemning, og tilbyder noget for enhver smag. Ligegyldig om du er til surf, kultur, natur eller er lidt af en strandløve. Læs mere om hvad en ferie til Biarritz kan byde på nedenfor. 
 

Musée de la Mer 

Besøg det innovative og enestående museum Musée de la Mer, hvor du kan blive klogere på livet i havet og Biarritz hvalfangsthistorie. På museet kan du opleve spændende formidling i form af interaktive udstillinger, animationer og virtuel surfing. 
 

Rocher de la Vierge 

Besøger du Biarritz, er du nødt til at opleve den smukke klippeformation Rocher de la Vierge, som er forbundet med fastlandet med en gangbro, som faktisk er tegnet af Gustav Eiffel, som også var arkitekten bag det berømte Eiffeltårn. 
 

Golf paradis 

Er du vild med golf, er Biarritz oplagt at besøge. I byen finder du den næstældste golfbane i Europa Golf du Phare de Biarritz og den mere moderne Centre International d’Entrainement au Golf d’Ilbarritz. Falder ingen af førnævnte i din smag, eller har du allerede besøgt dem findes der tolv andre golfanlæg i området.

Der findes mange andre grunde til at rejse til Biarritz, er du interesseret i at læse mere om Biarritz og dens muligheder? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler hvor vi har samlet vores bedste tips til en ferie i Biarritz.