søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Flyv fra København til Poznan

Poznan er en dejlig turistfri by med masser af charme. Poznan er hovedstad i Wielkopolski, ældste by i Polen og den femte folkerigeste i Polen. Oplev den gamle by med SAS, og få en helt unik rejse.

Vil du flyve billigt til Poznan? Tjek vores lavpriskalender for aktuelle tilbud
 

Flyv direkte med SAS – København Poznan

SAS flyver dig til Poznan hele året rundt. Vi har mange ugentlige afgange det meste af året, og vi flyver dig direkte fra København til Poznan. Flyveturen tager kun lidt over en time, før du befinder dig i den smukke og charmerende by, Poznan.
Husk at du på sas.dk også kan bestille parkering i Københavns Lufthavn.

Inkluderet i din flybillet til Poznan

Du skal flyve videre til det polske Poznan, og vi tænkt på det hele, både før, under og efter din rejse. Vi har derfor sørget for at inkludere en masse fordele i din flybillet: 

Vil du kun medbringe håndbagage til det smukke Poznan? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. og en mindre personlig taske.
 

Oplev Poznan med SAS

Poznan har masser af historie og charme at byde på. Byen er Polens fjerdestørste by og ligger mellem Warszawa og Berlin. Poznan har mange unikke oplevelser at byde på som gamle, fine og farverige huse, moderne gallerier, hyggelige gader med caféer og restauranter.

Se de populære bukke som står højt oppe på rådhuset i den centrale del af det Gamle Marked. Rådhusets udseende er præget af renæssancestil og er værd at se. Spis en St. Martins Croissant, som er en af de mest populære polske specialiteter.

Besøg det tidligere kejserslot, som blev bygget for kejseren Wilhelm II i starten af 1900-tallet. I dag er det et kulturcenter med mange udstillinger. Se den smukke domkirkekælder, hvor der er rester fra den allerførste polske domkirke fra det 10. århundrede.
Tag til bypark Cytadela, som er en park, der vil give dig følelsen af at være i et helt andet univers. Skulpturer her ligner ikke noget du har set før, og parken er et alletiders sted, hvor du kan tage en dejlig cykel- eller gåtur.