søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Montpellier

Direkte fly fra København til Montpellier 

Leder du efter flybilletter fra København til den kulturhistoriske perle Montpellier? Montpellier er en oplagt by at flyve til, hvis du vil opleve Den franske Riviera eller Languedoc-Roussillon områderne.  

I sommermånederne kan du flyve direkte fra København til Montpellier – en tur der ikke tager mere end 2 timer og 25 minutter. Vi har flyafgange fra København til Montpellier tre gange om ugen i sommeren, tjek vores lavpriskalender og få overblik over vores afgange og priser.  

Bestil billetter fra København til Montpellier nu  
 

Inkluderet i dit fly fra København til Montpellier  

Der findes mange gode grunde til at booke fly fra København til Montpellier hos SAS. Vi sørger ikke kun for at transportere dig fra en destination til en anden, vi ønsker nemlig, at du skal få den bedst mulige tur dertil. Af den grund har vi tilføjet en langt række fordele til din flybillet til Montpellier, som gælder uafhængig af, hvilken rejseklasse du vælger:

Vil du vide mere om vores bagageregler, eller hvilken type flybillet fra København til Montpellier du skal vælge, kan du læse mere om vores forskellige rejseklasser her.  
 

Billige flybilletter fra København til Montpellier  

Har du længe drømt om en ferie til Sydfrankrig, men ikke fundet flybilletter til en lav pris? I vores lavpriskalender finder du let de bedste og billigste flybilletter fra København til Montpellier.  

Det er dog en god idé ikke at vente for længe med at bestille, da disse flybilletter er populære, og du derfor risikerer, at andre får fat i dem før dig. Desuden har vi 24 timers fortrydelsesret, der er derfor ingen skade sket, hvis din rejsepartner ikke kan de valgte dage alligevel.  

Book flybilletter fra København til Montpellier nu i vores lavpriskalender 
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Montpellier 

Vil du have endnu mere ud af dine flybilletter fra København til Montpellier? Er du ikke allerede tilmeldt SAS EuroBonus, bør du gøre det, inden du bestiller flybilletter til Montpellier. EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, som giver dig en langt række fordele. Hver gang du flyver eller køber produkter gennem vores samarbejdspartnere optjener du point, som du senere kan bruge til at bestille flybilletter til din drømme destination, dække din hotelbooking eller opgradere dig til en anden rejseklasse.  

Mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her  

 

Transport fra Montpellier-Méditerranée lufthavn  

Montpellier lufthavn er placeret mellem Provence og Catalonien kun 7 km fra centrum af Montpellier, det er derfor utroligt let at komme fra lufthavnen ind til byen.  

Adresse til Montpellier lufthavn:  

CS 10001 Mauguio Cedex, 34137, Frankrig 

Telefon: +33 4 67 20 85 00 

Hjemmeside 
 

Taxi 

Ønsker du at komme hurtigt og nemt til dit bestemmelsessted, kan du tage en taxa direkte fra Biarritz lufthavn. Taxaholdepladsen finder du ude foran terminalen.  
 

Bus  

I lufthavnen finder du flere busruter, der enten kører ind til centrum af byen eller andre byer i området.  

 

Biludlejning Biarritz lufthavn  

Vil du opleve mere af Sydfrankrig end blot Montpellier? I så fald er det let at leje en bil i Montpellier lufthavn. Det er dog en god idé at booke bilen hjemmefra, da du på den måde både sparer tid og penge. 

Book en bil til din ferie i Montpellier her  

 

Værd at se i Montpellier  

Brug nogle dage i den gamle middelhavsby Montpellier, når du besøger de sydfranske. Der er en hyggelig atmosfære i byen, hvor størstedelen af husene er mere end 500 år gamle.  
 

Spadser en tur i den gamle bydel  

En oplagt måde at opleve byen på er til fods, som byder på en historisk bykerne fyldt med gamle middelalderlige gyder, små gader og flotte palæer. Start ved Place de la Comédie, som er placeret foran Montpelliers storslåede operahus og teater. Gå herefter ned til Rue de la Loge og Place Jean Jaurés, som er fulde af liv både i dags – og aftentimerne. Her vil du opleve et stort marked, hvor du kan købe alt, hvad hjertet begærer ligegyldig om du er på udkig efter råvarer, smykker eller tøj. Når mørkedet falder på pibler cafeer og restauranter op, og en skønt måltid kan nydes udendørs.  
 

Botanisk have 

Frankrigs ældste botaniske have finder du i Montpellier, en have hvis historie startede tilbage i 1593.  
 

Mikvé  

I Montpellier finder du også de jødiske bade Mikvé, som har rødder helt tilbage fra det 13. århundrede. Formålet med mikvé er rituel renselse. I Montpellier har du mulighed for at se en af de ældste og bedst bevarede Mikvé i Europa. Desuden har det jødiske samfund spillet en stor rolle i udviklingen ad Montpellier, det er derfor også interessant at se, hvis du ønsker at få en bedre forståelse for byens historie.  

Vil du have endnu flere gode råd og inspiration til nogle dejlige dage i Montpellier? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips er samlet.  

 

Det danske konsulat i Montpellier:  

Espace Pitot, 110 

Place Doyen Jacques Mirouze 

Bât. B 

34000 Montpellier 

Tlf.: +33 (0) 467 04 32 18, +33 (0) 683 09 70 19, +33 (0) 689 33 10 99 

Hjemmeside    

 

Den franske ambassade i København: 

Kongens Nytorv 4  

1050 København K  

Tlf.: +45 33 67 01 00 

Hjemmeside  
 

Øvrigt  

Fly til Frankrig
Rejseforsikring