søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Malta

Flyv med SAS videre til det skønne Malta. Her finder du en masse spændende seværdigheder, historiske steder og kulturen, der er påvirket af både arabiske lande, Italien og England

Find dit fly fra København til Malta

 

Fly fra København til Malta 

SAS flyver dig til Malta direkte og flyveturen varer cirka 3 timer og 15 minutter. Du kan både flyve fra Billund og København til Malta, hvor du lander i Malta International Airport. I Malta kører man på venstre side på vejene, og der er to transportmuligheder fra lufthavnen. Du kan enten tage taxa eller bus. 

 

Oplev Malta

Maltas byer er forskellige. HvIs du er interesseret i at se nogle seværdigheder og lære mere om historien, så tag til Valletta, Mdina eller Victoria. Vil du shoppe i Malta er stedet Sliema, mens St. Julians og Paceville er oplagt til at opleve natteliv.

Nogle af Maltas mest populære områder er St. Paul’s Bay og Bugibba. Når man taler om ferie i Malta, kan man ikke komme udenom de smukke strande og naturen. Besøg Paradise Bay bugten, der har en utrolig smuk udsigt til Gozo og Comino. I Malta er vandet azurblåt og fortryllende, og du bør derfor slappe af på Mellieha Bay-stranden.

Besøg Manoel Theatre eller et af de mange kirker. Hypogeum er 5000 år gammelt, og er et underjordisk tempel. Her har mere end 7000 lig været begravet, og der er meget mystik om templet. Man skal bestille billetter for at besøge det. Mirakelkirken i Mosta har en imponerende kuppel, der er verdens tredjestørste.

St. Johns Co-Cathedral var en ordenskirke, som udefra kan se kedelig ud, men som indenfor er utrolig smuk og veludsmykket. 
 

Altid inkluderet i dine flybilletter til Malta

Du skal flyve med SAS videre til det skønne Malta, og vi har tænkt på det hele, både før, under og efter din rejse. Vi har sørget for at inkludere en masse fordele i dit København Malta fly, så du får den bedste rejse.

SAS Go: 

 

Vil du kun medbringe håndbagage til Malta? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske. Uanset rejseklasse, så får du altid en behagelig tur med SAS.