søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Lissabon

SAS flyver dig til den skønne hovedstad, Lissabon. Den portugisiske hovedstad er en by med historie, der kan byde på både fortid og nutid, når det kommer til oplevelser. Lissabon har både gamle, smukke seværdigheder og nye, moderne bygninger at byde på.

Find dit fly København Lissabon
 

Fly fra København til Lissabon

Du kan flyve direkte fra København til Lissabon med SAS. Flyveturen tager omkring 3 timer og 45 minutter, før du befinder dig i den smukke, portugisiske hovedstad. Husk at du kan parkere gratis på Københavns Lufthavn. 
 

Altid inkluderet i dine flybilletter fra København til Lissabon

SAS flyver dig bekvemt til Lissabon. Vi har sørget for at inkludere en masse fordele i dit København Lissabon fly, så du får den bedste rejse:

Vil du kun medbringe håndbagage til Lissabon? Vælg SAS Go Light med fordel, og medbring kun en håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske. Uanset rejseklasse, så får du altid en behagelig tur med SAS. 
 

Oplev Lissabon – Portugals hovedstad

Lissabon, der er en by ældre end Rom, har en masse arkitektur at byde på, som ikke kan sammenlignes. Byen sammenlignes med San Francisco med sine stejle og smalle, men hyggelige og smukke gader.

Byen har fra mange punkter en smuk udsigt til vandet. Når du er i Lissabon, er du nødt til at tage til Jerónimos klosteret, der både er en kirke og et kloster på én gang. Det er et af de største seværdigheder i Lissabon og det har taget 100 år at bygge den.

Tag til Oceanário, som er det største akvarium i hele Europa. Få en uforglemmelig oplevelse under havet og se de mange forskellige dyr. Vil du prøve en kæmpe elevator? Elevador de Santa Justa er en kæmpe elevator, der blev bygget på grund af den stejle vej ved Rua do Ouro i Baixa området.

Elevatoren kan løfte flere tusinde mennesker på meget kort tid. Når du endelig hopper af elevatoren, møder du en utrolig smuk udsigt til floden, Tejo og husene ved Baixa. Shopping i Lissabon er fantastisk, hvis du kan lide at forkæle dig selv. Tag til Chiado for de lokale og unikke butikker eller Alcochete for at finde de store designerbutikker til gode priser.

Området Alfama lader dig opleve Lissabon helt ind til huden. Her finder du et autentisk område, med spændende, gamle og farverige bygninger. Ved floden Tejlo kan du nyde en smuk sejltur både om dagen eller aftenen – begge muligheder giver en helt anderledes og skøn oplevelse.