søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Flyv fra København til Færøerne

SAS flyver med dig til Færøerne – Et af verdens mest uspolerede og smukke øer. Færøerne er kendt for sin utroligt smukke natur og charme. Rejs med SAS til Færøerne, for at opleve naturen, kulturen og maden, der er en helt anderledes oplevelse.

Find dit København Færøerne fly 
 

Fly fra København til Færøerne

SAS flyver dig til Færøerne direkte. Der er daglige afgange til Færøerne og flyveturen tager cirka 2 timer og 15 minutter. Du får derfor en dejlig og kort tur til det smukke rejsemål. Vidste du, at du kan optjene point, når du flyver med SAS og bruge dem som rabatter? Mød SAS EuroBonus, og optjen EuroBonus-point, som du kan bruge, når du eksempelvis shopper online eller til dine næste flybilletter. 

Bliv medlem af EuroBonus her 
 

Oplev Færøerne

Færøerne er med sine 18 øer blevet kåret af National Geographic Traveler som verdens smukkeste ø-destination. Færøerne har et naturligt og råt klima – uberørt og uforudsigeligt. Her finder du over 200 sjældne fuglearter, den reneste luft, vandfald og fantastiske klippeskrænter.

Færøerne har en dejlig ro og smukke, farverige huse. Hovedstaden er Tórshavn, som er verdens mindste hovedstad. Shop lidt af det færøske design i butikken Østrøm og besøg SMS Shopping Center.

Smag på det færøske køkken, som er helt unik og fantastisk. Fisk og skaldyr smager bedre her, og madtraditionerne vil overraske dig. Prøv Barbara Fish House restauranten i de hyggeligste rammer, eller tag videre til en af caféerne ved havnen.

Mykines på Færøerne har fyrtårnet, klipperne og den fantastiske udsigt til vandet. Kirkjubøur er det vigtigste historiske sted, da Magnus-katedralen, Kirkjubøargarður og Ólavskirkjan.

Vil du finde billige flybilletter til Færøerne? Så kan du med fordel tjekke vores lavpriskalender, hvor vi altid har aktuelle tilbud kørende.
 

Altid inkluderet i dine flybilletter til Færøerne

Skal du videre til Færøerne? Vi har tænkt på det hele og har sørget for at inkludere en masse fordele i dit København Færøerne fly, så du får den bedste rejse:

 

Vil du kun medbringe håndbagage til Færøerne? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske. Uanset rejseklasse, så får du altid en behagelig tur med SAS.