Fly Stockholm Oslo

Book fly fra Stockholm til Oslo i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til Oslo i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og Oslo, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm Olso – Oplev hovedstaden Oslo

Oslo er en by i udvikling – derfor sker der noget nyt hele tiden. Oslo har først og fremmest en fantastisk natur, der kan nydes året rundt. Her er gode muligheder for shopping, hvis du tager til Karl Johan strøget, og arkitekturen er spændende med både nye og gamle bygninger.

Muligheden for at opleve kunst og historie er stærk med attraktioner som Operahuset, Kongeslottet, Vigelandsparken – og meget mere. Tag til Akerselva for at se den smukke vilde flod, der løber gennem hele byen. Prøv de forskellige naturaktiviteter i Oslo, og få taget nogle uforglemmelige billeder. 

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Oslo er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til Oslo i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Oslo i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig