søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Warszawa

Fly til Warszawa – Polens hyggelige hovedstad

Nyd en ferie eller weekendtur i Polens charmerende hovedstad Warszawa. Byen byder på masser af historie, en hyggelig gammel bydel og små lokale cafeer. Den perfekte destination til en weekendtur fyldt med oplevelser.  

Book din flybillet fra København til Warszawa her 
 

Fly fra København til Warszawa

Du behøver ikke at flyve langt fra Danmark for at finde smukke storbyer med mange kulturelle og historiske oplevelser. På under halvanden time kan du flyve med SAS fra København til Warszawa og begynde en oplevelsesrig storby-tur.  

Når du flyver med SAS, har du mulighed for at optjene point, når du er tilmeldt vores loyalitetsprogram SAS EuroBonus. Alle de point du optjener, kan du senere bruge til at booke nye flybilletter, hotelophold, biludlejninger og meget mere.  

Bliv en del af EuroBonus – tilmeld dig her.  
 

Altid inkluderet i dine flybilletter

Flyv med SAS og nyd alle de mange fordele, der altid er inkluderet i din flybillet. Vi vil gerne sikre vores kunder en behagelig rejse, og derfor kan du altid nyde godt af nogle ekstra fordele ved at flyve SAS. Uanset hvilken rejseklasse du vælger, følger der altid nogle særlige SAS fordele med.  

SAS Go giver dig:  

Har du kun brug for håndbagage på din tur til Warszawa? Vælg i stedet rejseklassen SAS Go Light, hvor du kan medbringe en håndbagage på op til 8 kg og en mindre håndtaske. SAS har rejseklasser til alle ønsker og behov. Find den rejseklasse der passer til lige præcis dig på din flytur fra København til Warszawa.  

Læs mere om SAS’ rejseklasser
 

Find alle SAS flyruter i lavpriskalenderen 

Vil du gerne have et samlet overblik over alle SAS’ flyruter?  I vores lavpriskalender kan du finde alle vores destinationer på ét sted. Her samler vi alle gode tilbud på flyrejser til hele verden.  

Hvis du booker din rejse i god tid, vil du desuden have mulighed for at finde billigere flybilletter fra København til Warszawa.  

 

Oplev Warszawa

Når din rejse går til Warszawa, vil du få en unik historisk oplevelse, som ingen anden. Warszawa er en storby, der har gennemgået en af verdens mest omfattende og detaljerede restaurationer.  Anden Verdenskrig efterlod byens bygninger totalt-skadet og indbyggettallet dalede fra 1,3 mio indbyggere til blot 600.000. Men byen blev smukt genopbygget. Den står i dag lige så pragtfuld, som den gjorde før krigen og byder på en charmerende atmosfære, der nydes af både turister og lokale.  

Warszawa er den perfekte storby at opleve til fods og her findes et utal af oplevelser for alle besøgende. Her kan du nyde et ophold på skønne hoteller og få kulnariske oplevelser på lokale polske restauranter af international standard. I byen kan opleves alt fra områder som Old Town, deres smukke og velbevarede parker som Lazienkiparken og det imponerende gamle Kongeslot. Denne storby har noget for alle. Uanset om du er til shopping, kulinariske oplevelser, er historie-interesseret eller kunst-nyder, kan du finde det i den polske hovedstad Warszawa.