søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Venedig

Fly til Venedig – Italiens perle

Venedig er kaldt Europas mest romantiske by – og ikke uden grund. Byen vrimler med historiske bygninger og skaber en helt unik stemning, du ikke finder noget andet sted. Og byen kan nydes i alle aldre. Gå på opdagelse i byens små kroge og kryds kanalerne via byens mange små broer.  

Book dit fly fra København til Venedig her 
 

Fly fra København til Venedig

Venedig er særlig velbesøgt i sommerhalvåret, hvor de lune dage virkelig kan nydes med at gå på opdagelse i byen. Om sommeren kan du derfor flyve fra København til Venedig direkte, mens vi om vinteren flyver via Frankfurt. Hver gang du flyver med SAS, har du mulighed for at optjene point, som medlem af EuroBonus. Alle dine optjente point kan senere bruges til at betale for nye flybilletter, til at booke hotelophold eller bruges biludlejning og meget mere.  

SAS CO2-kompenserer desuden alle billetter, der er købt af EuroBonus-medlemmer for at bidrage til mere bæredygtige luftrejser.  

Optjen point på din rejse til Venedig – bliv medlem af EuroBonus.  
 

Altid inkluderet i dine flybilletter

For at give vores kunder en behagelig rejse, får du altid nogle særlige fordele, når du flyver med SAS. Uanset hvilken rejseklasse du flyver på, er du altid sikret nogle faste fordele med os.  

Med SAS Go får du altid:  

Har du kun behov for at rejse med håndbagage? Når du booker din billet, kan du vælge at rejse med SAS Go Light, hvor du kan have en håndbagage på max 8 kg og din håndtaske. SAS har flere rejseklasser, der passer til forskellige behov. Du har altid mulighed for selv at vælge din rejseklasse, når du booker dit fly fra København til Venedig.  

 

Oplev historiske Venedig 

Venedig er bygget på mere end 100 små øer, der alle er forbundet af byens store netværk af kanaler. De mere end 150 broer i byen har forenet de mange øer og skabt Italiens helt unikke by – Venedig. Byen er verdenskendt for sine kanaler og er en del af UNESCOs liste over verdens kulturarv. Og her er masser af oplevelser for par, familier og venner, der vil udforske den italienske kultur og historie. Et af de mest kendte og ikoniske steder i Venedig er Markuspladsen. Kendt fra film verden over, er det i dag en storslået attraktion for alle besøgende. Få en af de bedste udsigter over Venedig og besøg tårnet Campanile Di San Marco. Eller gå en tur over Venedigs mest kendte bro, Ponto di Rialto, der giver dig et smukt udsyn over Canal Grande. Og et besøg i Venedig er ikke fuldent uden en gondol-tur, hvor du kan se byen fra vandsiden og komme vidt omkring i de små kanaler.