søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Direkte fly fra København til Thessaloniki

Leder du efter direkte fly fra København til Thessaloniki? På under tre timer kan du komme direkte til Grækenlands næststørste by Thessaloniki, som byder på alt, hvad man kan tænke sig i en storby – og mere til. I Thessaloniki vil du opleve den perfekte kombination af historie, kultur, shopping, gastronomi og oplevelser, det er derfor en oplagt feriedestination, uanset hvad du foretrækker at lave på din ferie. 

Inkluderet i dit fly fra København til Thessaloniki 

Har du styr på alle de fordele, der er ved at flyve med SAS? Hvis ikke kan du hurtigt danne dig et overblik nedenfor. Vi har tilføjet en række fordele, som du får uanset, hvilke rejseklasse du rejser på, vi ønsker nemlig at give dig så behagelig en rejse som muligt. 

Vil du vide mere om vores forskellige rejseklaser, inden du bestiller fly fra København til Thessaloniki, kan du læse mere her
 

Billige fly fra København til Thessaloniki

Har du tjekket, om der er nogle billige fly fra København til Thessaloniki i vores lavpriskalender? Hvis ikke bør du overveje det, inden du bestiller fly fra København til Thessaloniki, da det er her vores billigste flybilletter gemmer sig. Antallet af flybilletter i vores lavpriskalender er ofte begrænset, så hvis du ser et godt tilbud, skal du ikke vente for længe med at bestille. 

Book fly fra København til Thessaloniki nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på fly fra København til Thessaloniki

Er du allerede medlem af SAS EuroBonus? Hvis ikke har du mulighed for at tilmelde dig gratis her. Med vores EuroBonus-ordning opnår du en lang række fordele året rundt. Du opnår for eksempel EuroBonus-point hver gang du bestiller fly, eller handler hos en af vores samarbejdspartnere. Disse point kan senere bruges til at bestille nye flybilletter, hotelophold og opgradering af flybilletter. Du kan derfor med fordel tilmelde dig, inden du bestiller fly fra København til Thessaloniki. 

Tilmeld dig vores EuroBonus-ordning gratis her 
 

Transport fra Thessaloniki Internationale Lufthavn 

Thessaloniki Lufthavn er placeret omkring 14 kilometer sydøst for centrum af Thessaloniki, og er Grækenlands næststørste lufthavn. Fra lufthavnen ind til centrum af Thessaloniki er det muligt at gøre brug af to transportformer: bus og taxa. 
 

Bus 

Fra lufthavnen kører der busser hver 30. minut. ind til centrum af Thessaloniki. Her kan Nr. X1 “KTEL – Airport ” bruges i dagtimerne, og Nr. N1 “KTEL – Airport ” om natten. Turen tager omkring 40-50 minutter afhængig af trafik. 
 

Taxa 

Foretrækker du at køre med taxa, er der også rig mulighed for det. Du finder taxaholdepladsen ude foran terminalen. Det tager omkring 35 minutter at køre i bil ind til centrum fra lufthavnen. 

Adressen til Thessaloniki Lufthavn (SKG): 

EO Aerodromiou Thessalonikis, Thessaloniki 551 03, Grækenland

Telefon: +30 2310 - 473212

 

Værd at se i Thessaloniki 
 

White Tower of Thessaloniki

Det er ikke uden grund, at du i dag kan blive klogere på Thessalonikis historie i netop denne bygning. Det gamle tårn er en tidligere osmannisk fæstning, der foruden det, også har fungeret som fængsel i en årrække. Tårnet har i mange år været vartegn for Thessaloniki, og er et sted, du er nødt til at besøge på, hvis du er interesseret i historie og kultur. 
 

Aristotelous Square

Den store offentlige plads ved havnefronten danner ramme for meget socialt liv i Thessaloniki. Her kan du nyde udsigten over vandet, imens du slukker tørsten med en kop kaffe eller en forfriskende læskedrik. 
 

Arch of Galerius

Det oldgamle monument Arch of Galerius har prydet Thessaloniki siden år 303, hvor det blev indviet. Det ikoniske monument illustrerer Galerius' sejr over perserne, hvilket kommer til udtryk gennem de sejrsrelieffer, som monumentet er udsmykket med. 

Vil du have flere gode rejsetips og råd til Thessaloniki? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores bedste tips til den interessante græske by.  

 

Øvrigt 

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring