søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Paris

Direkte fly fra København til Paris 

Leder du efter fly fra København til Paris? Flyv med SAS til Paris – vi flyver direkte dertil, og har flere afgange, så du let kan finde en afgang, der passer dig. Paris er en fantastisk by, som har utroligt meget at byde på. Det er derfor den perfekte destination til en lille miniferie i selskab med gode venner, familie eller din kæreste.  
 

Inkluderet i dit fly fra København til Paris 

Der findes flere gode grunde til at bestille fly fra København til Paris igennem os. Ikke nok med at vi transporterer dig fra a til b, har vi også inkluderet en række fordele til din flybillet. Fordelene får du glæde af, uanset hvilken rejseklasse du vælger. Bestiller du fly fra København til Paris gennem os, kan du derfor se frem til:  

Mangler du information om vores bagageregler, eller er du nysgerrig efter at vide mere om forskellen på de forskellige billettyper, kan du læse mere her.  
 

Billige flybilletter fra København til Paris  

Er du på udkig efter billige flybilletter fra København til Paris til din næste weekendtur? I så fald er du nødt til at tjekke vores lavpriskalender, hvor vi har samlet alle vores billigste flyafgange. I lavpriskalenderen er der rig mulighed for at gøre et godt kup, især hvis du er ude i god tid, eller ikke er så låst, når det gælder rejsedatoerne. Gå på opdagelse i vores lavpriskalender, og gør et godt kup på din næste rejse!  

Book flybilletter fra København til Paris nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Paris  

Vil du have endnu mere for pengene? Tilmed dig SAS EuroBonus. Hver gang du booker fly gennem os, eller køber noget hos en af vores samarbejdspartnere, optjener du point, som senere kan bruges til at booke nye rejser, hoteller eller opgradere eksisterende billetter.    

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her  
 

Transport fra Paris Lufthavn  

Der findes flere lufthavne i Paris, men vi flyver til den, der hedder Charles de Gaulle. Charles de Gaulle er placeret ca. 30 km nordøst for Paris, og er Frankrigs største lufthavn. Fra Charles de Gaulle er der flere transportmidler, du kan benytte, når du skal videre ind til centrum af byen.  

 

Tog 

I Charles de Gaulle lufthavnen kan du vælge mellem metro og tog. Metroen RER kører flere gange i timen fra lufthavnen ind til centrum af Paris fra terminal 1 og 2. Du kan også benytte dig af hurtigtoget TGV (SNCF), som ligeledes kører ind til centrum.  

 

Bus  

Ønsker du at tage en bus ind til centrum, findes der også en række muligheder. Bussen Roissy kører eksempelvis fra alle terminalerne til Operá i Paris, hvilket er en tur på 45–60 min. Du kan også tage Air France bussen, hvor både linje 2 og 4 kører ind til centrum.  

 

Taxi 

Der er god mulighed for at praje en taxa i lufthavnen, dog kan det være en lidt dyr affære, da der ofte kommer ekstra udgifter i form af tillæg for bagage, nattetillæg eller lufthavnsafgift.  
 

Adresse til Charles de Gaulle Lufthavn:  

95700 Roissy-en-France, Frankrig 

Hjemmeside

 

Værd at se i Paris  

Paris er ikke blot lysenes og kærlighedens by men meget mere. I Paris finder du også mad i særklasse, mange kulturelle monumenter og fantastisk shopping. I Paris får du simpelthen det hele! Der findes et væld af seværdigheder du ikke må gå glip af såsom Eiffeltårnet, Louvre, Triumfbuen og Montmartre. Vi har lavet en kort guide til en række seværdigheder, som du er nødt til at besøge under dit ophold foruden de førnævnte.  
 

Musée de l'Orangerie 

I den sydvestlige del af Tuilerie-haven finder du kunstmuseet Musée de l'Orangerie, hvor du blandt andet kan opleve nogle af Monets kendte åkandemalerier. Desuden finder du også en lang række andre malerier af kendte kunstnere som Cézanne, Renoir, Picasso og Matisse. Musée de l'Orangerie er derfor et oplagt sted at besøge, hvis du er kunstinteresseret.  
 

Latinerkvarteret  

I området omkring Notre Dame finder du Latinerkvarteret, som er et af de ældste kvarterer i Paris. Området er kendt for sin livlige atmosfære og gode restauranter, hvor du finder mad for enhver smag og pengepung.  

Er du interesseret i flere tips til seværdigheder, gode spisesteder eller shopping, bør du tjekke vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet alle vores bedste råd til en fantastisk tur.