søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Flyv fra København til Oslo

SAS flyver med dig til hovedstaden Oslo. Her er der mange gode muligheder for at opleve shopping, kultur, historie og moderne byliv. Oslo er en by i rivende udvikling og har sin helt egen charme. 
 

København Oslo fly – Flyv direkte med SAS

SAS flyver med dig til den spændende norske hovedstad. Flyver du direkte med SAS tager flyveturen kun 1 time og 10 minutter, hvilket giver dig en kort og dejlig tur til Oslo. Den korte flyvetur gør Oslo til et oplagt valg, når du vil til tage en weekendtur eller miniferie. 

SAS har op til 13 daglige afgange fra København til Oslo. Du har derfor rige muligheder for at vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. 

Book i vores lavpriskalender

Oplev Oslo

Oslo er en af de hurtigst udviklende byer, og derfor er der meget at opleve og se. Norge er et land med en utrolig smuk natur, og det går du ikke glip af, når du befinder dig i Oslo. Besøg Akerselva – Den vilde flod der løber hele hovedstaden igennem.

Kongeslottet og slotsparken ligger tæt på Karl Johan, som er strøget i Oslo med gode muligheder for shopping. Akerhus Slot er en betydningsfuld fæstning i Norge, der stammer fra middelalderen. I dag er det stadig militært, men der er mulighed for at få guides på slottet.

Operahuset har en smuk arkitektur, tre sale og en smuk udsigt over fjorden og byen. Et spændende og anderledes museum er Teknisk Museum, der byder på læring og leg med 80 installationer, som kan prøves.

Vigelandsparken er verdens største skulpturpark med over 200 skulpturer, der er fremstillet af norske billedhugger Gustav Vigeland. Der er gratis adgang og åbent døgnet rundt.

Er du interesseret i flere gode råd til dit besøg i Oslo, kan du besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler.
 

Inkluderet i dit fly fra København til Oslo 

Du skal flyve med SAS videre til Oslo, og vi har sørget for at inkludere en masse fordele i din flybillet, så du får den bedste rejse.

SAS Go: 

Vil du kun medbringe håndbagage til Oslo? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske.