søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Direkte fly fra København til Olbia

På den Italienske ø Sardinien ligger byen Olbia, som er placeret på den eftertragtede kyststrækning Costa Smeralda. Med SAS kan du flyve fra København til Sardinien direkte på under 3 timer.

Bestil lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn inden din rejse begynder, så du hurtigt og nemt kan komme til og fra lufthavnen. 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Olbia

Vælger du at bestille fly fra København til Olbia gennem SAS, er der mange fordele at hente ligegyldig, hvilken rejseklasse du rejser på. SAS Go er en af vores mest populære rejseklasser og et oplagt valg på din rejse fra København til Sardinien. Med SAS Go får du: 

Læs mere om vores rejseklasser her og find din favorit
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Olbia

Ønsker du at få endnu mere ud dine flybilletter fra København til Olbia? Tilmed dig vores EuroBonus-ordning og optjen point hver gang du flyver eller køber ting igennem vores samarbejdspartnere. Pointene kan du senere bruge på flybilletter, hotel, eller opgradering af billetter. 

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her 
 

Få børnerabat på flybilletter fra København til Olbia 

Hos SAS bliver alle rejsende budt velkommen – store som små. Der er derfor også gode børnerabatter at hente, når du skal bestille fly fra København til Olbia. 

Bestiller du flybilletter til børn under 11 år, får du: 

  • Op til 90 % rabat på flybilletter til spædbørn (0–23 måneder), som deler sæde med en voksen.
  • Op til 25 % rabat på rejser til børn i alderen 2–11 år.

Rabatten fratrækkes billetprisen, og er dermed eksklusiv skatter og afgifter. 

Læs mere om at rejse med børn hos SAS 
 

Transport fra Olbia lufthavn 

Olbia lufthavn er placeret ca. 5 km fra centrum af Olbia, du kan derfor hurtigt komme fra lufthavnen ind til centrum af byen enten med bus eller taxi. 
 

Værd at se på Sardinien  

Bag den industrielle krans som omslutter byen gemmer sig en betagende by med et historisk centrum, hvor du vil opleve interessante butikker, charmerende restauranter og vinbarer. Olbia er en autentisk by, som bestemt er et besøg værd på din rejse til Sardinien. 
 

Sol og strand 

Er du en af dem, der elsker at sole sig på stranden? På Sardinien er havet smaragdgrønt og strandende smukke som på Caribien. Der findes flere strande nær Olbia, de nærmeste ligger nogle kilometer udenfor Olbias centrum heriblandt Pittulongu. Fra centrum kan du tage buslinjerne 4 og 40 til Pittulongu, det tager under 20 minutter. Vil du opleve en af Europas flotteste strande? Bør du besøge stranden Cala Goloritzè, som ligger et par timers kørsel fra Olbia. Stranden er omkranset af klipper og smukke pinjetræer, som læner sig ud over klipperne.
 

Middelalderbyen Bosa 

Du kan ikke besøge Sardinien uden at tage et smut forbi middelalderbyen Bosa, som blev grundlagt i 1112. Her vil du opleve en autentisk og hyggelig stemning, samtidig med du får en rejse tilbage i tiden. Fra borgen Castello Malaspina er der en smuk udsigt over Middelhavet, som du bestemt ikke må snyde dig selv for. Desuden findes der mange skønne traditionelle restauranter, museer og kirker i byen, som du med fordel kan aflægge et visit på turen.

Er du interesseret i at få flere gode rejsetips til Olbia og Sardinien, er du velkommen til at besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor du finder rejseguides til hele verden.