søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise

Middelhavsferie

Middelhavsdestinationerne er perfekte til en ferie hele året rundt med fantastiske temperaturer selv om vinteren.

Rejs med SAS til det bedste, Sydeuropa har at byde på. Fra den franske rivieras glitrende kystlinje til gondolture i Venedig.

Solferier ved Middelhavet

 • Solrejser til Middelhavet er meget populære, og det er ikke så mærkeligt – der er noget for enhver og et stort antal vidunderlige destinationer at vælge imellem. Med fantastiske temperaturer i mange lande hele året rundt er dette et perfekt valg, hvis du leder efter sol.

  Book din rejse til Middelhavet med SAS i dag!

Populære middelhavsdestinationer

 • Middelhavsrejse til Bologna

  Bologna
  Denne historiske by med mange smukke bygninger ligge i det nordlige Italien. Bologna er også kendt for sin lækre mad og fine vine.

  Barcelona
  Udforsk Barcelona, en tusind år gammel historie blandet med det nyeste inden for arkitektur, mode og design. Den tætte nærhed til stranden gørBarcelonatil en helt særlig by. Her kan du shoppe og besøge museer i løbet af dagen. Når byen tager en siesta om eftermiddagen, kan du gøre som mange andre og tage til stranden. Der kan du bade i Middelhavet og derefter sove et par timer, før du udforsker byens restaurant- og natteliv om aftenen.

 • Middelhavsrejse til Athen

  Athen
  Fra storbyen Athen kan du nemt tage til nærliggende græske øer, som kan nås med færger. I Plaka-distriktet, Athens mest populære turistområde, finder du mange restauranter, barer, natklubber og souvenirbutikker.
   

  Palma de Mallorca
  Den multikulturelle by Palma er en vidunderlig blanding af gammelt og nyt. Gaderne er fyldt med udendørs caféer og hyggelige barer. Og i de smalle stræder er der paladser og mindesmærker fra middelalderen.

 • Malaga
  Malaga er Costa del Sols største by og en populær feriedestination for mange skandinaver. Udover de fine golfbaner er der mange dejlige restauranter, talrige underholdningsmuligheder og et stort udvalg af hoteller og butikker.

   

 • Middelhavsrejse til Venedig

  Venedig
  Med sin beliggenhed på et net af vandveje og kanaler er den romantiske by Venedig verdens eneste "fodgænger"-by og helt fri for biler. En romantisk måde at se denne smukke, unikke og arkitektoniske by på er i en gondol.

  Et attraktivt område er Markuspladsen – den mest berømte og største plads i Venedig. En plads fuld af interessante seværdigheder.


  Rom
  Det smukke Rom byder på en uovertruffen blanding af gammelt og nyt. Historiske kulturskatte kæmper om opmærksomheden med moderne modehuse og trendy barer. Rom har det hele – fra historie, shopping, natteliv til fantastisk mad.

 • Middelhavsrejse til Nice

  Nice
  Nyd den franske riviera! Hvis du længes efter solskin og varmt vejr, er dette destinationen for dig. Hvert år har Nice mere end 300 solskinsdage. Som Frankrigs 5. største by er Nice en behagelig oplevelse, uanset om du er på udkig efter en solrejse eller en byferie.


  Split
  Split er Kroatiens næststørste by og ligger på Adriaterhavets kyst i det centrale Dalmatien. Det er en stor by med en gammel og charmerende bymidte. Byener ofte et udgangspunkt for mange ø-hop og har flere strande inden for gåafstand.

  Split er hjemsted for en utrolig kystlinje med adskillige smukke strande (sand, grus og klipper).

 • Malta
  Malta ligger midt i Middelhavet mellem Sicilien og den nordafrikanske kyst. Et smukt øhav og en fremragende destination til weekendture og ferierejser. De varme vinde fra Nordafrika garanterer et behageligt, mildt klima hele året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse her er fra april til oktober.

  Malta tilbyder et stort udvalg af attraktioner, madkultur, oplevelser og børnevenlige strande.

Pris og tilgængelighed opdateres, hver gang en søgning udføres. I vores lavpriskalender kan du se alle vores destinationer og vores bedste priser!

Inspiration til din middelhavsferie

Altid med SAS

 • SAS lavpriskalender

  SAS lavpriskalender
  Book ferien til Middelhavet i god tid for at øge dine chancer for at finde billigere flybilletter. I vores lavpriskalender finder du vores bedst tilgængelige priser.

 • 24-timers fortrydelsesret

  24-timers fortrydelsesret
  Vores 24-timers fortrydelsesret giver dig mulighed for at afbestille din flyvning inden for 24 timer uden gebyr.

   

 • Rabatbilletter for børn

  Børnerabatter
  Vis dine børn verden med en rejse til Middelhavet og få børnerabat på flybilletter.

En bæredygtig forretningsmodel

 • En bæredygtig forretningsmodel

  Det er afgørende at finde måder at rejse på uden at påvirke miljøet negativt. SAS er fuldt ud dedikeret til at være en del af at finde løsninger, hvilket vi gør. Vi arbejder løbende på at gøre det muligt at bruge biobrændstof i stor skala.

  Derudover CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter, der købes af vores EuroBonus-medlemmer og rejsende op til 26 år.

  Mere om vores bæredygtighed