søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Solfyldt ferie i Middelhavet

Klassiske destinationer omkring Middelhavet er varmere end nogensinde! Vi flyver dig til det bedste Sydeuropa har at tilbyde, fra smukke strande i Kroatien til storbyens puls i Spanien. Solferier til Middelhavet er utroligt populære, og det er ikke underligt – Her findes noget for alle og et stort udvalg af spændende lande og byer at vælge imellem. Middelhavet er velegnet som rejsedestination for ferie året rundt med behagelige temperaturer de fleste steder året rundt - også i vintermånederne. Husk at når du flyver med SAS lander du i centralt beliggende lufthavne, så du ikke behøver at bruge unødig tid på at få dig til/fra din destination. Book din Middelhavsrejse direkte her på siden!

Populære ferier til Middelhavet

Barcelona

I Barcelona blandes tusind år gammel historie med det nyeste inden for arkitektur, mode og design. Nærheden til stranden gør Barcelona til en meget speciel storby. Her kan du shoppe og besøge museer om dagen, og når byen holder siesta om eftermiddagen, kan du, ligesom mange andre, pakke dit tøj, og tage forbi stranden, som ligger midt i byen. Her kan du bade i Middelhavet og slumre nogen timer inden, det bliver aften, og du er klar til at udforske byens restauranter og natteliv.
 

Athen

Storbyen Athen er et glimrende udgangspunkt for rejser til de græske øer, som ligger inden for en færgetur væk. Besøg bl.a. Plaka – Athens mest populære turistområde. Her er fyldt med restauranter, barer, natklubber og souvenirbutikker.
 

Bologna

I det nordlige Italien ligger denne historiske by med mange smukke bygninger. Bologna er også kendt for sin udsøgte mad og lækre vine. Vi flyver dig til Bologna torsdage og søndage.

Palma de Mallorca

Den multikulturelle by, Palma, er en vidunderlig blanding af gammelt og nyt. Gaderne er fyldt med udendørs caféer og hyggelige barer. Og i de smalle stræder kan du finde paladser og monumenter fra middelalderen.

Malaga

Malaga er Costa del Sols største by og et let og bekvemt feriemål for mange danskere. Udover store golfbaner, findes der mange gode restauranter, tempofyldt underholdning og et bredt udvalg af hoteller og butikker.
 

Venedig

Venedig er verdens eneste ”fodgænger hovedstad” og er helt fri for biler. En romantisk måde at komme rundt på er med gondoler på de smukke kanaler.
 

Split

Split er ofte udgangspunktet for mange ’islandhoppers’ og har også et par strande i gåafstand. Split er hjertet af Dalmatien, som er en by med en charmerende gammel bymidte.

BOOK REJSE

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Nice

Nyd den franske Riviera! Længes du efter sol og varme, har du fundet det rigtige sted. Nice har over 300 solskinsdage om året. Som Frankrigs 5. største by, er Nice en behagelig oplevelse, uanset om du er på udkig efter en badeferie eller en bytur.
 

Rom

Rom tilbyder en enestående blanding af gammelt og nyt. Historiske kulturskatte kæmper om opmærksomheden med moderne modehuse og trendy barer. I Rom findes alt, hvad hjertet begærer, når det gælder shopping, natteliv og god mad.
 

Malta

Længst nede i Europa ved Middelhavet ligger Malta, en fremragende destination for weekendrejser- og ferier. De varme vinde fra Nordafrika garanterer et behageligt og mildt klima hele året rundt. Det bedste tidspunkt at rejse til Malta er fra april til oktober. Malta har en bred vifte af attraktioner, madkultur, oplevelser og børnevenlige strande.