søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Miami

Direkte fly fra København til Miami hver dag  

Drømmer du om en tur til Miami? Med SAS kan du flyve direkte fra København til Miami på blot 10 timer og 20 minutter.  

Book din rejse fra København til Miami nu  
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Miami  

Vi vægter din komfort højt. Vælger du at flyve med os fra København til Miami, kan du derfor se frem til en lang række fordele, uanset hvilken rejseklasse du vælger. Du kan for eksempel selv vælge din siddeplads 24 timer før afgang. Desuden har du mulighed for at tage 1 x 23 kg indchecket bagage, 1 x 8 kg håndbagage, samt en lille personlig taske med, hvis du flyver med SAS Go.  

Og en ting er sikkert – du kommer ikke til at kede dig under din rejse. Vi har nemlig sørget for underholdning ombord i form af en masse film, serier og musik.  

Foruden de allerede nævnte fordele kan du også se frem til:  

Læs mere om vores forskellige rejseklasser.  
 

Billige flybilletter fra København til Miami  

Vi har gjort det let at finde vores billigste flyafgange. Det eneste du skal gøre er at besøge vores lavpriskalender – her har vi samlet alle vores bedste tilbud, så du nemmere kan finde dem.  

Vidste du, at du har 24-timers fortrydelsesret, hvis du bestiller billetter gennem os? Ser du et godt tilbud, kan du derfor sagtens slå til med det samme, og først bagefter tjekke rejsedatoerne med din søster, kæreste, ven, familie, eller hvem du ellers har planer om at rejse med.   

Tip: Chancen for at finde de bedste og billigste flybilletter fra København til Miami er størst, hvis du er ude i god tid og er fleksibel i forhold til dine rejsedatoer.  

Book flybilletter fra København til Miami nu i vores lavpriskalender 
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Miami  

Har du hørt om SAS EuroBonus? Hvis ikke er der god grund til at læse op på det, inden du bestiller flybilletter fra København til Miami. EuroBonus er vores loyalitetsklub, som giver dig mulighed for at optjene point, hver gang du flyver med SAS eller foretager køb hos nogle af vores samarbejdspartnere. De optjente point kan senere bruges til at bestille nye flybilletter, hotelophold, opgradere eksisterende flybilletter og meget mere.  

Konceptet er rimelig simpelt – jo mere du bruger dit EuroBonus-kort, desto flere fordele vil du opnå. Men vigtigst af alt – det er helt gratis at blive medlem. 

Tilmeld dig EuroBonus gratis  
 

Transport til og fra Miami Lufthavn  

Miami Lufthavn er den travleste lufthavn i Florida, og er placeret 13 km fra centrum af Miami. Der findes flere forskellige transportmidler, du kan gøre brug af, når du skal fra lufthavnen ind til centrum af Miami. Nedenfor kan du danne dig et lille overblik over, hvilke transportformer du kan benytte dig af, når du lander.  
 

Metro  

Den orange metrolinje kører direkte fra lufthavnen ind til centrum af Miami. For at komme til lufthavnens metrostation er du nødt til at benytte lufthavnens monorail bane MIA Mover, som du finder i alle lufthavnens terminaler. Det er gratis at tage MIA Mover.  
 

Bus  

Skal du til Miami Beach, kan du tage ekspresbussen Miami Beach Airport Flyer, som kører direkte dertil hver halve time.  
 

Biludlejning  

Miami har en strategisk god placering i Florida, som gør den til den oplagte destination, hvis du drømmer om en kør-selv ferie i solskinsstaten.  

I Miami er det let at leje en bil, da alle biludlejningsfirmaer er samlet under det samme tag. I lufthavnen kan du hoppe ombord på MIA Mover, der transporterer jer direkte hen til biludlejningscenteret. Det er en god idé at bestille en bil hjemmefra, så du er sikker på at få den type bil, du ønsker, og du slipper samtidig for at bruge ekstra tid i lufthavnen, da bilen står klar til dig, når du ankommer.  

Book en bil til din rejse til Miami  
 

Taxa 

Der er selvfølgelig også mulighed for at tage en taxa ind til centrum. Du finder taxaholdepladsen udenfor ankomsthallen.  
 

Adresse til Miami Lufthavn (MIA) 

2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126, USA 

Hjemmeside