søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Bruxelles

Direkte fly fra København til Bruxelles

Leder du efter flybilletter fra København til Bruxelles til en forlænget weekend eller måske en forretningsrejse? Flyver du med SAS til Bruxelles, skal du ikke gå på kompromis med tidspunktet for din rejse.  

Vi flyver nemlig fra København til Bruxelles flere gange dagligt. Og det bedste af det hele er, at du kan flyve fra Danmarks hovedstad til Belgiens knudepunkt på blot halvanden time. Du slipper dermed for at bruge oceaner af tid på at rejse, og kan i stedet bruge tiden på at opleve byen og nyde dit ophold.  

Find din afgang fra København til Bruxelles nu
 

Inkluderet i dit fly fra København til Bruxelles 

Vi sørger ikke kun for, at du når hurtigt og sikkert frem til den ønskede destination, men også for at din rejse derhen bliver så behagelig som muligt.  

Flyver du med os fra København til Bruxelles, kan du derfor se frem til en lang række fordele såsom gratis kaffe og te under hele turen og frit sædevalg 22 timer før afrejse. Desuden har du mulighed for at læse dagens avis i vores app, hvis du downloader den inden afrejse.  

De nævnte fordele er dog langt fra det eneste, du kan se frem til under din rejse. Er du interesseret i at læse mere om fordelene ved at rejse fra København til Bruxelles med SAS, finder du en oversigt nedenfor:  

SAS EuroBonus – opnå store fordele på din tur fra København til Bruxelles  

Vil du have endnu mere ud af dine rejser? Så bliv medlem af EuroBonus, hvor du optjener point, der for eksempel kan bruges til nye flybilletter.  

Måden EuroBonus-ordningen fungerer på er, at hver gang du flyver med SAS, shopper på nettet eller bruger det kreditkort din EuroBonus-konto er knyttet til, optjener du point. Nå du har optjent tilstrækkeligt med point, kan de bruges til at bestille nye flybilletter, booke hotelophold, leje bil eller opgradere dine eksisterende flybilletter.  

Har vi vakt din interesse? Tilmeld dig EuroBonus inden du bestiller fly fra København til Bruxelles, og få glæde af de mange fordele allerede fra første rejse.  

Bliv medlem af EuroBonus og oplev alle fordelene 
 

Billige fly fra København til Bruxelles  

I lavpriskalenderen har vi samlet alle vores billigste flybilletter fra København til Bruxelles, så du let kan finde flybilletter til en ekstraordinær god pris.  

For at få den bedste afgang og pris er det en god idé at bestille dine flybilletter til Bruxelles i god tid eller være fleksibel med rejsedatoerne, da prisen på flybilletterne kan variere afhængig af rejsedatoerne.   

Book billige flybilletter fra København til Bruxelles 
 

Bruxelles Lufthavn  

Bruxelles Lufthavns historie strækker sig helt tilbage til anden verdenskrig, hvor den blev opført af tyskerne. Lufthavnen er placeret omkring 12 km uden for centrum af Bruxelles, og det tager derfor ikke lang tid at komme fra lufthavnen ind til centrum af byen, uanset hvilket transportmiddel du gør brug af.  

Adresse til Bruxelles Lufthavn (BRU):  

Leopoldlaan  

1930 Zaventem  

Belgien 

Tlf.: +32 2 753 77 53 

Hjemmeside 
 

Transport til og fra Bruxelles Lufthavn  

Der findes mange forskellige transportmuligheder du kan benytte, når du skal fra Bruxelles Lufthavn ind til centrum af byen.  

 

Tog  

Fra lufthavnen kan du tage toget ind til Bruxelles eller andre byer i Belgien. Togstationen er placeret i terminalens underetage. Toget til Bruxelles kører fire gange i timen til stationerne: Brussel-Zuid, Brussel-Centrum og Brussel-Noord, og du skal sætte omkring 18 minutter af til at komme fra lufthavnen ind til Brussel-Centrum.  

 

Bus 

I lufthavnen finder du også mange forskellige busser, som kører til en lang række forskellige destinationer foruden Bruxelles. Busholdepladsen finder du uden for terminalen, og busbilletter kan enten købes via en app, på SMS eller i selve bussen.  

 

Biludlejning  

Foretrækker du at køre i bil, er der også rig mulighed for at leje en i lufthavnen. Ønsker du at spare tid, bør du bestille bilen hjemmefra. På den måde er du sikker på, at bilen står klar til dig, når du lander, men ellers finder du alle de store biludlejningsfirmaer i ankomsthallen, når du er landet.  

Book din udlejningsbil her 
 

Den belgiske ambassade

Øster Allé 7  

2100 København Ø 

Tlf.: + 45 35 25 02 00 

Hjemmeside      

 

Den danske ambassade i Bruxelles  

Rue d'Arlon/Aarlenstraat 73 

B - 1040 Bruxelles/Brussel 

Tlf.: +32 (0)2 233 09 00 

Hjemmeside    

 

Øvrigt  

Fly til Belgien

Rejseforsikring