Fly Stockholm London

Book fly fra Stockholm til London i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til London i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og London, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm London – Oplev en dynamisk hovedstad 

SAS tilbyder billige flyvninger til London, hovedstaden som har noget for alle. Uanset om du er ude efter shopping, sport eller natteliv, har London noget for dig. Flyv til London for at opleve en af verdens musikhovedstæder, der huser flere store orkestre, koncertsale og operahuse.

Hovedstaden har en rig historie, der har påvirket og bliver påvirket af hele verden. Listen kan gøres lang over historiske seværdigheder, der er forbundet med Det Britiske Imperium, såsom Westminster Abbey, Parlamentet, Big Ben, Tower of London og Buckingham Palace. Fly Stockholm London for en historisk oplevelse ud over det sædvanlige i byen, hvis historie kan spores tilbage til det romerske rige.

Der er også et væld af verdenskendte seværdigheder, der ikke daterer så tidligt, f.eks. London Eye, Camden Market og Hyde Park. Find billige fly Stockholm London med SAS for at få del i en central del af Europas historie!

Når du er i England, bør du også tage dig tid til at besøge en lokal pub. Bestil en øl eller cider og spis en klassisk britisk måltid som fisk og chips eller en Sheperd's Pie. Kombiner dette gerne med at se en fodboldkamp eller anden sport.

Fly Stockholm London for at opleve et natteliv af absolut højeste klasse, uanset om du er interesseret i nytænkende barer i Shoreditch, traditionelle engelske pubber på Broadway Market eller at skænke omkring på gaderne omkring Oxford High Street.

Hvis stemningen falder på og aftenen føles ung, er der også mulighed for at opleve Londons klubscene i de små timer.

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til London er samlet.

Transport fra Heathrow Airport (LHR)

Når du flyver Stockholm London, lander du på Heathrow Airport. Lufthavnen ligger lidt uden for London, men det tager stadig kun lidt over en time at komme ind til de centrale dele af byen. Fra lufthavnen er der mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til transportmidler, du kan bl.a. vælge tog, bus, taxa, metro eller bil.

Du kan leje en bil, hvis du vil være sikker på at komme hurtigt frem og tilbage - især hvis du skal udforske landskabet omkring London. Du kan både hente og aflevere din bil på London Heathrows lufthavn. Du kan foretage en hurtig søgning efter lejebiler via SAS' hjemmeside. Her får du et overblik over priser, udlejningsfirmaer og ledige biler. Som medlem af EuroBonus kan du desuden leje biler til fordelagtige priser og på den måde få en ekstra smidig rejse til London.

Hvis du skal rejse med offentlig transport i London, er det en god ide at få et London Travelcard. Med kortet kan du nemlig rejse ubegrænset med et væld af forskellige transportmidler. Du kan tage med metro, regionaltog, Docklands Light Rail og Tramlink så meget, som du har brug for.

Dit London Travelcard gælder enten en eller syv dage, og du kan også købe et for en enkelt tur. Det kan være en god ide at købe dit Travelcard hjemmefra, da nogle kort ikke kan købes, når du er ankommet. Hvis du ikke har bestilt et London Travelcard, kan du bruge et Oyster Card. Her betaler du for hver tur, og det kan købes overalt i byen.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til London i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til London i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig