Fly Stockholm Boston

Book fly fra Stockholm til Boston i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til Boston i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og Boston, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm Boston – Derfor skal du til Boston

Boston er kendt for at være byen, hvor amerikanernes uafhængighedskamp startede. Boston er en uddannelsesby, hvor mange populære universiteter har hjemme. Byens arkitektur er præget af både det engelske og amerikanske, hvilket giver den en helt speciel atmosfære og stemning, der er værd at opleve. 

Se Freedom Trail, Old State House fra 1713 eller besøg Beacon Hill – Et dyrt kvarter i Boston med smukke røde murstenshuse. Beacon Hill vil give dig en intens oplevelse af det engelske, mens du går rundt i de smalle gader med de mange cafeer, restauranter og butikker. 

Se det historiske krigsskib, U.S.S. Constitution der ligger ved Boston Inner Harbour. USA’s ældste universitet, nemlig Harvard Universitetet, ligger i Boston, og alle er velkomne til at få en guidetur her. 

Vil du have flere gode rejsetips til Boston? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores bedste tips.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til Boston i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Boston i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig