Fly Oslo Lissabon

Book fly fra Oslo til Lissabon i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Oslo til Lissabon i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Oslo og Lissabon, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Oslo Lissabon – Oplev Portugals hovedstad

Lissabon, der er en by ældre end Rom, har en masse arkitektur at byde på, som ikke kan sammenlignes. Byen sammenlignes med San Francisco med sine stejle og smalle, men hyggelige og smukke gader.

Byen har fra mange punkter en smuk udsigt til vandet. Når du er i Lissabon, er du nødt til at tage til Jerónimos klosteret, der både er en kirke og et kloster på én gang. Det er et af de største seværdigheder i Lissabon og det har taget 100 år at bygge den.

Tag til Oceanário, som er det største akvarium i hele Europa. Få en uforglemmelig oplevelse under havet og se de mange forskellige dyr. Vil du prøve en kæmpe elevator? Elevador de Santa Justa er en kæmpe elevator, der blev bygget på grund af den stejle vej ved Rua do Ouro i Baixa området. Elevatoren kan løfte flere tusinde mennesker på meget kort tid. Når du endelig hopper af elevatoren, møder du en utrolig smuk udsigt til floden, Tejo og husene ved Baixa.

Shopping i Lissabon er fantastisk. Tag til Chiado for de lokale og unikke butikker eller Alcochete for at finde de store designerbutikker til gode priser.

Området Alfama lader dig komme tæt på Lissabon. Her finder du et område, med spændende, gamle og farverige bygninger. Ved floden Tejlo kan du nyde en smuk sejltur både om dagen eller aftenen. 

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Lissabon er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Gardermoen Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Oslo til Lissabon i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Gardermoen LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen, Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Lissabon i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Gardermoen lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig