Fly Oslo Alicante

Book fly fra Oslo til Alicante i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Oslo til Alicante i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Oslo og Alicante, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Oslo Alicante – Oplev Spaniens østkyst

Alicante er en by i provinsen Alicante, der smukt ligger i en bugt ved Middelhavet. Byen blev grundlagt allerede i 324 f.kr. og har en rig historie, der tydeligt kan ses af besøgende. Alicante har mange huse og bygninger fra forskellige tidsperioder, og byen er fyldt med maleriske gader og kvarterer.

Udover sine fantastiske omgivelser har Alicante et behageligt klima med mange solskinstimer om sommeren og en behagelig temperatur om vinteren.

Alicante er en by, der er forbundet med havet - kysten med gode bademuligheder og de friske fisk og skaldyr fra Middelhavet er to af byens kendetegn. Der er mange gode restauranter, hvor kødet ofte kommer fra bjergområderne omkring byen.

Book fly Oslo Alicante for at slappe af med sol, bad og lækker mad!

Shopping

Der er gode muligheder for shopping i Alicante. Byen har både lokale håndværksbutikker og butikker fra moderne mærker og designere. Med andre ord kan du købe både håndlavede keramiske genstande og tøj fra store modehuse, hvis du rejser Oslo Alicante. Den velkendte kvalitetsgalleri Corte El Ingles findes i byen og er et besøg værd.

Seværdigheder

Alicantes historie præger også byen gennem karnevaler og religiøse højtider, der finder sted på gaderne. I påsken fyldes gaderne med imponerende og hengivne processioner, hvor store folkemængder iført religiøse dragter langsomt bevæger sig frem til skæbnesvangre toner. Påskefejringen er en af de største festligheder i Spanien og Alicante og varer typisk flere dage.

For dem, der flyver Oslo Alicante for at opleve historiske seværdigheder, er det gamle middelalderlige fæstning Santa Barbara et tip. Fæstningen har gratis adgang og ligger på en høj med en vidunderlig udsigt over Alicante. Turistbusserne Turibus kører ruter mellem Santa Barbara og andre seværdigheder.

Der er uendeligt meget mere at opleve, så book fly Oslo Alicante og opdag selv, hvad Spaniens østkyst har at byde på!

Ønsker du endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Alicante er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Gardermoen Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Oslo til Alicante i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Gardermoen LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen, Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Alicante i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Gardermoen lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig