Flyforstyrrelser

Hvis du er påvirket af en flyforstyrrelse, vil vi informere dig så hurtigt som muligt via SMS og/eller e-mail, baseret på kontaktoplysningerne i din booking. Sørg for, at dine kontaktoplysninger er opdateret for alle passagerer, der rejser med dig. Du kan gennemse dine kontaktoplysninger og din rejse under Mine bookinger.


Godt at vide

marketselector-background-aeroplane-large-cropped

24 timers fortrydelsesret

Book nu. Beslut dig senere. Vores 24-timers fleksible bookingpolitik giver dig mulighed for at afbestille din flyvning inden for 24 timer uden gebyr.

self-desk-check-in-family-traveling-arn-sas

Ændring af din billet

Uanset om du har brug for at ændre dine rejsedatoer eller navnene på rejsende, har vi al den information, du har brug for.

service-and-assistance-sas

Afbestilling og refundering

Hvis du ikke kan rejse og har brug for at afbestille din rejse, kan du være berettiget til en refundering. Nedenfor finder du information om regler for refundering af billetter, og hvordan du ansøger om refundering.

SAS-Scandinavian Airlines-Departure-Traffic Program

Din flyvning er aflyst

Hvis din SAS-flyvning bliver aflyst, gør vi vores bedste for at tage os af dig og holde dig opdateret.

airport-family-waiting-at-gate-4_cropped

Din flyvning er forsinket

Hvis din flyvning er forsinket, vil vi informere dig så hurtigt som muligt via SMS og vores app baseret på kontaktoplysningerne i din booking. Hvis din flyvning er væsentligt forsinket, og du vælger ikke at rejse, kan du være berettiget til kompensation.

bagage-handling-staff-arn-sas-landscape-format

Hittegods

Det er menneskeligt nogle gange at glemme ting. Hvis du har mistet noget på din flyvning med SAS, håber vi, at du får det tilbage så hurtigt som muligt.