søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Stuttgart

Fly til Stuttgart

Stuttgart er hovedstaden i Baden-Württenberg i det sydlige Tyskland og byder på lidt af hvert. Byen er den perfekte destination for alle bilentusiaster, vin-nydere og naturglade rejsende. Stuttgart er kendt som industriby, men er yderst grøn med utallige parker og grønne områder.  

Find dit fly fra København til Stuttgart her
 

Fly fra København til Stuttgart 

Det er ikke altid nødvendigt at rejse langt for at få nye storbys-oplevelser, der adskiller sig fra det velkendte herhjemme. I Europa har vi adskillige store byer, der alle giver indblik i nye kulturer. På blot halvanden time kan rejse med SAS fly direkte fra København til Stuttgart – og få nye oplevelser med hjem.  

Når du rejser med SAS, kan du optjene point på alle dine flyrejser, som medlem af SAS EuroBonus. EuroBonus giver dig, som rejser meget, nogle ekstra fordele. Alle de point du optjener, når du rejser, kan du nemlig bruge til at betale for en ny flybillet, et hotelophold, udlejningsbiler og meget mere. Det er din mulighed for at få endnu mere af verden – for mindre.  

Få alle fordelene – bliv medlem af EuroBonus.  
 

Altid inkluderet i dine flybilletter

For at give vores kunder en behagelig rejse, vil du have særlige fordele ved at rejse med SAS. Når du vælger vores standard rejseklasse, SAS Go, får du mulighed for at nyde disse fordele:  

Skal du kun på en weekendtur, og har du derfor ikke brug for andet end en håndbagage? Så kan du altid vælge rejseklassen SAS Go Light. Her kan du medbringe en håndbagage på op til 8 kg og en enkelt personlig taske udover.  
 

Oplev hele Stuttgart

Stuttgart forbindes ofte med industri og bilproduktion – men byder på meget mere end som så. I Stuttgart er alle besøgende sikret et væld af oplevelser på byens mange gallerier og museer. Besøger du Stuttgart om sommeren, kan du nyde byens mange smukke grønne oaser sammen med byens lokale. Stuttgart er meget mere, end rygtet lyder og bestemt et besøg værd for alle rejselystne. Byen ligger ikke langt fra vingårde- og plantager, hvilket gør det oplagt for dig, der nyder vin, at tage på besøg. Også i centrum af byen har du mulighed for at nyde vin fra de lokale vingårde.  

Holder du af at besøge gallerier og museer, kan du sagtens bruge mange dage i Stuttgart. Her finder du nemlig Staatsgalerie, hvor du blandt andet kan opleve verdensberømt kunst fra Andy Warhol og Monet. Også Kunstmuseum Stuttgart og det historiske museum Württenberg er flotte museer, der bestemt skal besøges for kunstentusiasten.  

Har du en bilnørd gemt i dig, vil Stuttgart varme dit hjerte. Benzinmotoren blev opfundet i Stuttgart, og siden da har det været en oplevelse uden sammenligning for bilentusiaster at besøge Stuttgart.  

Med et Mercedes-Benz og Porsche Museum, har du mulighed for at nyde klassiske bilmodeller i deres udstillinger. Lær om bilindustriens udvikling og se sjældne bilmodeller på tæt hold.