søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Stockholm

SAS flyver dig fra København til den svenske hovedstad, hvor der er oplevelser for alle. Stockholms skønhed er helt unik med smuk natur, historiske og kulturelle attraktioner og moderne byliv. Oplev middelalderen, trendy spisesteder og det imødekommende folk. 

Find dit København Stockholm fly her 
 

Flyv direkte med SAS – København Stockholm fly

SAS flyver dig direkte til Stockholm og har helt op til 16 daglige afgange alle ugens dage undtagen lørdag. Du har derfor rige muligheder for at vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. Flyveturen er kort og varer præcist 1 time og 10 minutter. Husk at du inde på sas.dk også kan bestille parkering i Københavns Lufthavn.

Vi lander i den store lufthavn, Arlanda, hvor der er gode muligheder for at tage Arlanda Express eller Flygbussarna ind til centrum. 

Vil du rejse billigt til Stockholm? Så kan du med fordel tjekke vores lavpriskalender, hvor vi altid har aktuelle tilbud. 
 

Oplev Stockholm 

Et af Stockholms mest populære steder er Royal Djursgården, hvor der er flere seværdigheder på ét område. Se Vasamuseet, der er det mest populære museum i Skandinavien. Museet er verdens eneste skib fra 1600-tallet, hvor det dengang var et krigsskib.

Fotografiska ligger også i området og er verdens største museum for moderne fotografi. Ved Skeppsholmen ligger Moderna Museet, der byder på moderne kunst og midlertidige udstillinger. Tag til ABBA the Museum eller Swedish Music Hall of Fame, for at opleve music på en helt anderledes made.

Stockholm er kendt for at have en smuk natur og grønne områder. Der er rige muligheder for at tage på bådture og gå rundt i de smukke naturområder. Tag til Monteliusvägen, kolonihavehusene i Tantolunden eller den store park ved Södermalm.
 

Inkluderet i dit fly fra København til Stockholm

Flyv med SAS videre til Stockholm. Vi har sørget for at inkludere en masse fordele i din flybillet.

SAS Go: 

Vil du kun medbringe håndbagage til Stockholm? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. Samt en mindre personlig taske.