søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Split

Den kroatiske havneby Split er en stemningsfyldt by med mange interessante seværdigheder. Det er især Splits gamle bydel, der gør byen til noget helt specielt, da den nærmest giver dig en oplevelse af at gå rundt på et stort museum. Desuden har byen en skøn havnepromenade, som er fyldt med skønne caféer og restauranter.

Vil du gerne opleve den smukke havneby Split? Flyv med SAS fra København til Split på under tre timer. 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Split 

Hos SAS transporterer vi dig ikke blot fra a til b, men gør ligeledes alt, hvad vi kan for at give dig en behagelig rejse. Af den grund har vi tilføjet en række fordele til alle vores flybilletter, som skal medvirke til en endnu bedre rejse. Flyver du med SAS fra København til Split, får du altid: 

Er du interesseret i at vide mere om vores bagageregler, eller hvilken type rejseklasse du skal vælge, kan du læse mere her.
 

Billige flybilletter fra København til Split 

Leder du efter billige flybilletter fra København til Split? Hos SAS har vi gjort det let at finde flybilletter til Split til en fordelagtig pris. Det eneste du skal gøre er at kigge i vores lavpriskalender, men vent ikke for længe med at bestille, da der ofte er stor efterspørgsel efter billetterne i vores lavpriskalender. Desuden er det en god idé at bestille fly i god tid og være fleksibel med rejsedatoerne. 

Book flybilletter fra København til Split nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Split  

Vil du have endnu mere ud af dine flybilletter til Split? Tilmeld dig SAS EuroBonus-ordning, inden du bestiller fly fra København til Split. EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, som giver dig en lang række fordele, når du rejser.  Du optjener EuroBonus-point, hver gang du flyver eller foretager køb hos en af vores samarbejdspartnere. Pointene du optjener, kan senere bruges til at bestille nye flybilletter, hotel, opgradering af billetter og meget mere. 

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her

 

Transport fra Split lufthavn 

Split lufthavn er placeret cirka 24 km fra centrum af Split i en lille by kaldet Kaštela. Som de fleste andre lufthavne i Kroatien, er Split Lufthavn forholdsvis lille, men alligevel har den åbent året rundt. 

Adresse til Split lufthavn: 

Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270, 21217, Kaštel Štafilić, Kroatien

Telefon: +385 21 203 555

E-mail: informacije@split-airport.hr

Hjemmeside
 

Taxi

Vil du hurtigt og nemt ind til centrum af Split, kan du tage en taxi. Taxiholdepladsen finder du ved siden af Riva, som er det samme sted, lufthavnsbusserne holder til. Det tager ca. 25 minutter at komme fra lufthavnen ind til centrum i bil. 
 

Bus

Du kan enten vælge at benytte en af de mange lufthavnsbusser eller en regional bus, når du skal fra lufthavnen ind til centrum. Lufthavnsbusserne kører direkte fra Split Lufthavn ind til busstationen i Split. 

Passer lufthavnsbusserne ikke ind i din tidsplan, kan du også benytte den regionale buslinje 37, som kører mellem Split og Trogir. Busstoppestedet finder du på hovedvejen ude foran lufthavnen (ca. 150 meters gåafstand fra terminalen). Vær dog opmærksom på at der er en del stoppesteder på vejen, og i myldretiden kan bussen være meget proppet, hvilket kan gøre det svært, hvis du har meget bagage med. Bussen kører ca. hvert 20 minut fra 05.00-19.00, efter det kører den en gang hver halve time. 
 

Biludlejning i Split lufthavn 

Vil du opleve mere af Kroatien end bare Split, kan du med fordel leje en bil i lufthavnen. I lufthavnsterminalen finder du lokale såvel som internationale biludlejningsvirksomheder. Ønsker du at leje en bil, anbefaler vi, at du booker den på forhånd, så den står klar, når du lander i Split Lufthavn. 
 

Værd at se i Split 

I Split finder du mange interessante steder, hvad end du er til arkitektur, kunst og kultur eller er vild med god mad. Vi har samlet en række forslag til steder, du er nødt til at besøge på din ferie i Split, som du kan se nedenfor. 
 

Diocletian paladset

I Splits gamle bydel finder du resterne af den romerske kejser Diocletians palads, som i dag er en del af UNESCOs Verdensarvsliste. Det er muligt at besøge paladset i løbet af dagen, hvor du kan tilkøbe adgang til forskellige dele af paladset såsom paladsets kælder, St. Duje katedralen og Jupiter Templet. Alternativt kan du også vælge at booke en guidet tur rundt i den gamle bydel. 
 

Nationalt teater

Er du interesseret i musik og kultur? I så fald må du ikke snyde dig selv for et besøg i Splits nationale teater, som byder på dygtige skuespillere og operasangere. 
 

Besøg UNESCO byen Trogir  

Omkring 30 minutter i bus fra Split finder du den charmerende gamle by Trogir. Trogir er en malerisk by, hvis historie går helt tilbage til de gamle grækere. På trods af Trogirs lange historie har byen formået at bevare sin historiske charme, hvilket også er én af grundene til, at den er endt på UNESCOs Verdensliste. Selvom Trogir ikke er verdens største by, er der massere af ting at se. Oplev eksempelvis fortet Kamerlengo, St. Laurentius-katedralen fra 1200-tallet og den smukke havnepromenade. 

Er du interesseret i flere gode rejsetips til Split og det omkringliggende område? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores råd til en god ferie i Split.