søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Direkte fly fra København til Rom

Alle veje fører til Rom, og med SAS kan du komme til ”Den evige stad” på kun 2,35 minutter. Rom er derfor en oplagt destination til en forlænget weekend! Desuden har vi flere daglige flyafgange til Rom, så du nemt kan finde en afgang, der passer ind i dine planer.  
 

Inkluderet i dit fly fra København til Rom

Leder du efter fly fra København til Rom? Bestil dine flybilletter til Italiens smukke historiske hovedstad hos os, og få endnu mere ud af dine flybilletter! Hos SAS kan du for eksempel selv vælge sæder, når du tjekker ind, og under din rejse kan du nyde en kop gratis kaffe eller te, imens du læser dagens avis i SAS App.  Se hvilke ekstra fordele du får hos SAS, ligegyldig hvilken rejseklasse du vælger her: 

Vil du vide mere om vores forskellige rejseklasse, finder du mere information her

Billige fly fra København til Rom 

Leder du efter billige fly fra København til Rom? Vi har samlet vores billigste flybilletter i en lavpriskalender, så du nemt kan finde billige fly fra København til Rom. Finder du et godt tilbud, skal du dog ikke vente for længe med at bestille, da billetterne i lavpriskalenderen ofte er populære. Skulle du fortryde dit køb, kan du altid gøre brug af vores 24 timers fortrydelsesret. 

Book fly fra København til Rom nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på fly fra København til Rom

Er du medlem af SAS EuroBonus? Hvis ikke, er det nu, du skal tilmelde dig, inden du bestiller fly fra København til Rom. Med SAS EuroBonus optjener du EuroBonus-point, hver gang du flyver, eller køber noget gennem en af vores samarbejdspartnere. Når du har optjent tilstrækkeligt med point, kan disse bruges på nye flybilletter, hotelophold eller opgradering af flyklasse. 

Tilmeld dig EuroBonus her
 

Transport Fiumicino Lufthavn

Lufthavnen Fiumicino også kaldet Leonardo da Vinci-lufthavnen er placeret 32 kilometer vest fra Rom, og er den største i Italien. Fra lufthavnen er der gode bus – og togforbindelse ind til centrum af Rom døgnet rundt. Læs mere om de forskellige transportformer i afsnittene nedenfor. 
 

Tog

Fra lufthavnen kan du tage Leonardo Express-toget, som kører direkte ind til stationen Termini, der er placeret i centrum af Rom. Turen tager omkring 30 minutter, da den kun stopper en enkelt gang undervejs. Herfra kan du skifte til bus eller metro. 

Du kan også tage regionaltoget FL1, hvis du skal af på andre stationer end Termini. Regionaltoget afgår hvert kvarter på hverdage og hver halve time i weekender. 
 

Bus

Du kan også benytter dig af en shuttlebus, når du skal ind til centrum af Rom. Busserne kører direkte fra Terminal 3 til Termini- stationen. Turen tager omkring 45-60 minutter, og billetter kan købes online eller i bussen. 
 

Taxa 

Vil du nemt og bekvemt ind til centrum, kan du også vælge at tage en taxa. Dette er en lidt dyrere transportform, men kan være rar, hvis du ankommer sent eller har meget bagage med. 
 

Udlejningsbil 

Vil du se mere af Italien end blot Rom? Med en bil får du en større frihed på din ferie, og grundet Roms placering i den centrale del af Italien, er der rig mulighed for at besøge andre dele af Italien, hvis du ønsker en længere ferie. 

Book din udlejningsbil via vores hjemmeside, og slip for unødig ventetid i lufthavnen. På vores udlejningsside kan du danne dig et overblik over de forskellige bilmodeller, og priser på tværs af udlejningsfirmaer. 
 

Adressen til Roms lufthavn (FCO): 

Aeroporti di Roma S.p.A.

Rom Leonardi da Vinci International Airport

Via dell’ Aeroporto di Fiumicino, 320 P.O., 00054 Fiumicino RM, 

Box 68 I-00050 Fiumicino, Lazio

Telefon: +39 06 65951
 

Værd at se i Rom 

Rom er den perfekte destination, hvis du elsker god mad, shopping, romantik og vil se nogle af de fineste og mest berømte seværdigheder i verden. Rom har det hele, og er en by, du kan besøge igen og igen. Nedenfor kan du danne dig et overblik over nogle af de seværdigheder, du ikke må gå glip af at se på din rejse til Rom. 
 

Peterskirken 

Ikke nok med at Peterskirken er guddommelig smuk, så huser den også den nuværende pave. Det er derfor ikke et under, at kirken er utroligt besøgt i dag. Skal du besøge kirken, er det derfor en god idé at købe billet forinden, så du slipper for den kolossale kø, der kan være udenfor indgangen. 

Et godt råd: Tænk over din påklædning! Selvom det er varmt udenfor er shorts, bare skuldre og korte nederdele ikke tilladt, hvis du skal ind i kirken. 
 

Colosseum 

En af de mest ikoniske bygninger i Rom er uden tvivl Colosseum, som før i tiden var grund for storslåede gladiatorkampe. Historien siger, at intet mindre end 500.000 mennesker og en million vilde dyr mistede livet under kamp i amfiteateret. I dag er bygningen den mest besøgte attraktion i Italien, og et symbol på den råstyrke og vold der eksisterende i Antikkens Rom. 
 

Oplev Roms charme 

Rom er en af de mest romantiske byer i Europa, og har en helt unik stemning. Tag på oplevelse i byens gader er en oplevelse i sig selv. Rom er fyldt med små torve med fontæner, eventyrlige barokpaladser, kirker og de hyggeligste fortovsrestauranter med rødternede duge. 

Er du interesseret i flere rejsetips til en skøn storbyferie i Rom? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler – her får du gode råd til alt fra de bedste spisesteder i Rom til kulturperler, som tilføjer din ferie en ekstra dimension. 

 

Øvrigt 

Italien

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring