søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Palanga

Palanga ligger i det vestlige Litauen ved beden af Østersøen. Palanga er den eneste by som en del af De Baltiske Lande, der tilbyder de mest luksuriøse sandstrande på den Baltiske Kyst. Få en uforglemmelig ferie ved smuk natur og strande i Palanga med SAS.
 

Er du tilmeldt SAS EuroBonus?

Med EuroBonus kan du optjene point hver gang du rejser med SAS, og bruge dine point på dine næste flybilletter, hoteller, biludlejning og meget mere!
 

Flyv direkte med SAS – København Palanga

SAS flyver dig direkte til den litauiske by, Palanga fra København. Flyveturen er dejlig kort, og tager kun lidt over en time. Husk at du på sas.dk også kan bestille parkering i Københavns Lufthavn.

Vil du flyve billigt til Palanga? Tjek vores lavpriskalender, hvor vi har en masse aktuelle tilbud. 
 

Inkluderet i din flybillet til Palanga

Du skal flyve videre til Palanga, og vi tænkt på det hele, både før, under og efter din rejse. Vi har derfor sørget for at inkludere en masse fordele i din flybillet.

SAS Go: 

Vil du kun medbringe håndbagage til det smukke Palanga? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. Samt en mindre personlig taske.
 

Oplev Palanga med SAS

Når du er i Palanga, bør du besøge Tiškevičius Palace. Slottet er utroligt smuk og er omgivet af en stor park, der gør området til et af de smukkeste steder i Palanga. Palanga er et af de områder hvor rav er til at finde. Du bør derfor besøge Amber museum – Et helt specielt museum, der fremviser en bred vifte af smukke stykker af rav.

I nærheden af strandene kan du finde en masse natklubber, barer, restauranter, cafeer og endda casinoer. Der er rige muligheder for at prøve vandsport, musikfestivaler og sportsevents.

Basanaviciaus er den brede hovedgade i byen, og er altid et livligt sted at være. Her har du mulighed for at mærke byens livlighed, måske cykle en tur, eller hygge ved en af cafeerne.

Find flere gode rejsetips om Palanga på Scandinavian Traveler