søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Napoli

På under tre timer kan du flyve til den italienske perle Napoli – pizzaens hjemsted og indbegrebet af alt italiensk. Napoli er placeret i Syditalien og er hovedstad i området Campania. Byen er kendt for sin meget smukke havnefront, som ligger i bugten Monte Vesuvio. Giv dig hen til Napolis næststørste by, som byder på et væld af oplevelser! 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Napoli

Hos SAS ønsker vi, at give dig den bedst mulige oplevelse på din rejse fra København til Napoli. Af den grund har vi tilføjet lidt ekstra til alle vores rejseklasser. Når du flyver med SAS, får du derfor altid følgende på din rejse, ligegyldig hvilken rejseklasse du vælger: 

Vil du vide mere om vores bagageregler, eller hvilken type flybillet fra København til Napoli du skal vælge?

Læs mere om vores forskellige rejseklasser 
 

Billige flybilletter fra København til Napoli 

Har du længe set efter billige fly fra København til Napoli uden held? I så fald bør du prøve at tjekke vores lavpriskalender, hvor du finder vores billigste flybilletter fra København til Napoli.

Det gælder dog om ikke at vente for længe, da flybilletterne i vores lavpriskalender ofte forsvinder hurtigt. Finder du et godt tilbud, behøver du ikke tøve med at bestille. Hos SAS har vi nemlig 24 timers fortrydelsesret, du kan derfor godt bestille, og tjekke datoerne og tidspunktet med din rejsemakker bagefter. 

Book flybilletter fra København til Napoli nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Napoli 

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Med EuroBonus får du endnu mere ud af dine flybilletter, da du optjener EuroBonus-point, hver gang du flyver eller køber ting igennem vores samarbejdspartnere. De optjente point kan senere bruges til at bestille nye flybilletter, hotel eller opgradere dine flybilletter. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores EuroBonus-ordning, inden du bestiller flybilletter fra København til Napoli.  

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her 
 

Transport fra Napoli lufthavn 

Napoli lufthavn der officielt bliver kaldt Aeroporto Internazionale di Napoli er placeret kun 7 km fra centrum af Napoli, det tager derfor ikke lang tid at komme ind til byen fra lufthavnen. 

Adresse til Napoli lufthavn: 

Napoli lufthavn: Viale F. Ruffo di Calabria, 80144 Napoli NA, Italien

Telefon: +39 081 789 6111

Hjemmeside
 

Bus 

Fra Napoli lufthavn har du mulighed for at tage en bus ind til togstationen, færgehavnen eller Piazza Municipio, der er placeret i Napolis bymidte. 
 

Taxi

Ønsker du at nå frem til bestemmelsesstedet hurtigst muligt, kan du også tage en taxi. Taxaholdepladsen er placeret tæt ved terminalens udgang. 
 

Biludlejning Napoli lufthavn 

Hvis du ønsker at komme ud og se et større område af Syditalien, kan det klart anbefales at leje en bil. I lufthavnen kører der en gratis shuttlebus fra terminal 1 ud til det område, hvor de forskellige biludlejningsselskaber holder til.

Busserne kører hver femte minut hele dagen fra tidlig morgen til sen aften. Det er en god idé at bestille bilen inden afrejse, så den står klar, når du ankommer. På den måde er du også sikker på at få den model, du ønsker, og som passer til din rejse. 
 

Værd at se i Napoli 

Napoli har overvældende mange spændende attraktioner heriblandt Teatro San Carlo, Piazza Matteotti, Palazzo Reale, San Francesco di Paola og Palazzo Serra di Cassano blot for at nævne få. I det følgende kan du få lidt inspiration til din rejse. 
 

Bjerget Vesuvius 

I baggrunden af Napoli tårner vulkanen Vesuvius, som i år 79 var i udbrud, og er årsagen til at Pompeii og Herculaneum blev begravet. I dag er det muligt at komme op og se vulkanen på en guidet tur. 
 

San Carlo Operahus

Besøger du Napoli, må du ikke snyde dig selv for at opleve San Carlo operahus, som er et mest berømte operahuse i verden. Dens popularitet skyldes dels den enestående akustik og dels den smukke indretning i bygningen.

Der findes mange andre gode grunde til at rejse til Napoli, er du interesseret i at læse mere om Napoli og dens muligheder? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler – her finder du rejsetips til en fantastisk rejse til Syditalien.