søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Manchester

Direkte fly fra København til Manchester 

Er du på udkig efter gode flybilletter fra København til Manchester? Flyv med SAS til Manchester på blot halvanden time, og nyd godt af de mange fordele, der er inkluderet i din billet, uanset hvilken rejseklasse du rejser på.  

Vi flyver fra København til Manchester op til to gange dagligt, så du let kan finde en afgang, der passer dig, ligegyldigt om du skal på forretningsrejse eller storbyferie.  


Inkluderet i dit fly fra København til Manchester  

Selvom rejsen til Manchester er kort, skal du ikke mangle noget. Under din rejse fra København til Manchester kan du nyde en dejlig varm kop kaffe eller te, imens du bliver underholdt af dagens avis, som er tilgængelig i vores app. Men det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone ekstra.  

Foruden disse fordele kan du også se frem til følgende fordele, hvis du bestiller dine flybilletter fra København til Manchester gennem os: 

Læs mere om vores forskellige rejseklasser, og find den der passer bedst til dine behov. Har du kun håndbagage – vælg SAS Go Light.
 

Optjen EuroBonus-point på din flybillet fra København til Manchester 

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? EuroBonus har gjort det endnu mere attraktivt at flyve med SAS. Som medlem af SAS EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver med SAS eller foretager køb gennem en af vores samarbejdspartnere – point som senere kan bruges til at bestille nye flybilletter, hotelophold med mere.  

Princippet er ganske enkelt – jo mere du bruger dit EuroBonus-kort, desto flere fordele opnår du.  

Tilmeld dig EuroBonus gratis 
  

Find billige fly fra København til Manchester  

Vil du gerne gøre et godt kup på flybilletter fra København til Manchester? I vores lavpriskalender finder du alle vores billigste afgange samlet på et sted. Det er derfor en oplagt side at besøge, hvis du leder efter billige flybilletter fra København til Manchester.  Chancen for at gøre et godt kup på dine billetter er større, hvis du er ude i god tid, og er fleksibel med rejsedatoerne. Bestiller du flybilletter gennem SAS, er du altid sikret 24-timers fortrydelsesret. Det vil sige, at du altid kan slå til, hvis du ser et godt tilbud, og forhøre dig hos din rejsepartner senere.  

Tjek lavpriskalenderen for billige fly fra København til Manchester 
   

Transport til og fra Manchester Lufthavn  

Manchester Lufthavn er en international lufthavn med mange daglige afgange. Lufthavnen er placeret 15 km fra centrum af byen, men der er gode transportmuligheder, så bare rolig, du kan nemt, hurtigt og billigt komme ind til centrum fra lufthavnen. Er det første gang, du skal besøge Manchester, har vi lavet en lille guide til dig, så du ved, hvad du skal gøre for at komme ind til centrum, når du lander i lufthavnen.  
 

Tog 

Den letteste måde at komme fra lufthavnen ind til centrum af Manchester er med tog. Togene kører ofte, og turen til centrum tager ikke mere end 15–25 minutter afhængig af om toget standser ved mindre stationer. 

 

Bus  

Foretrækker du at tage en bus ind til centrum af Manchester, kører National Express ofte. Det eneste minus ved denne transportform er, at turen tager mere end en time.  
 

Tram  

Har du ikke prøvet at køre i sporvogn før, har du muligheden nu. Du kan nemlig tage en sporvogn hele vejen fra Manchester Lufthavn ind til centrum af byen. Vær dog opmærksom på, at turen tager væsentlig længere tid end med tog.  
 

Taxa  

Det er selvfølgelig også muligt at tage en taxa. Udenfor terminalen finder du en taxaholdeplads, hvor du let kan praje en taxa. Fordelen ved denne transportform er, at du kan blive kørt direkte til hotellet, hvilket især er oplagt, hvis du har meget bagage med dig.   
 

Adresse til Manchester Lufthavn (MAN):  

Manchester M90 1QX, Storbritannien 

Hjemmeside