søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Helsinki

Direkte fly fra København til Helsinki  

Vidste du, at du på 1 time og 45 minutter kan rejse hele vejen fra København til Helsinki? Desuden flyver vi flere gange om ugen fra København til Helsinki og chancen for at finde nogle billetter, der passer ind i dine planer er dermed stor.  

Helsinki er en særdeles hyggelig by, som rummer lidt af det hele. Oplev flot natur, spændende seværdigheder, et rigt kulturliv og gode shopping muligheder. Du har så at sige, mange gode oplevelser i vente, hvis du flyver med os til Helsinki.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!  
 

Inkluderet i dit fly fra København til Helsinki  

Vi sørger ikke kun for, at du kommer fra a til b, men gør ligeledes vores bedste for at gøre rejsen derhen så behagelig som muligt. Under turen får du derfor adgang til dagens avis i vores app, som du kan læse, mens du nyder en varm kop kaffe eller te uden det koster ekstra.  

Men det er langt fra de eneste fordele, du kan se frem til på din rejse fra København til Helsinki. Foruden kaffe, te og dagens avis får du også:  

Er du nysgerrig efter at vide mere om vores forskellige rejseklasser og fordele, kan du læse mere her.  

 

Billige fly fra København til Helsinki

Har du længe forsøgt at finde billige flybilletter fra København til Helsinki, uden det har båret frugt? Er det tilfældet, bør du aflægge vores lavpriskalender et besøg. I lavpriskalenderen finder du alle vores billigste afgange. På den måde kan du lettere danne dig et overblik over de billigste flybilletter, når du leder efter fly fra København til Helsinki.  

Hvis du skal have fat i de bedste og billigste flybilletter fra København til Helsinki, kræver det dog, at du er ude i god tid og fleksibel med rejsedatoerne, da chancen for at gøre et godt kup er større.  

Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller flyafgange gennem os. Det betyder, at du trygt kan booke billetter, og først spørge din rejsepartner om dato, pris og afgangstid bagefter. 
 
Book fly fra København til Helsinki nu i vores lavpriskalender

 

Optjen EuroBonus-point på din rejse fra København til Helsinki  

Er du bekendt med SAS EuroBonus? Med EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver og shopper hos en af vores samarbejdspartnere. Når du har optjent tilstrækkeligt med point, har du mulighed for at bruge pointene på at bestille nye flybilletter, hotelophold, gavekort med mere.  

Er du ikke allerede tilmeldt vores EuroBonus-ordning, er der god grund til at overveje det i forbindelse med din booking af flybilletter fra København til Helsinki.  

Læs mere om vores EuroBonus og tilmeld gratis her  
 

Transport Helsinki Lufthavn  

Helsinki Lufthavn også kaldet Helsinki-Vantaa Lufthavn er placeret 17 km nord for centrum af Helsinki. Oprindeligt blev lufthavnen bygget i anledningen af OL i Helsinki i 1952, i dag er lufthavnen dog blandt de største i Norden.  

Har du ikke besøgt Helsinki før, finder du nedenfor et overblik over transportmulighederne, når du skal fra lufthavnen ind til centrum.  
 

Bus 

I Helsinki Lufthavn finder du flere forskellige buslinjer, som kører ind til centrum, heriblandt bus 615. Tager du 615 ind til centrum, skal du forvente, at turen tager omkring 35 minutter afhængig af trafik.  

 

Taxa  

Ankommer du sent til Helsinki Lufthavn, eller er du ikke i humør til offentlig transport, er det muligt at tage en taxa ind til centrum. Du finder taxaholdepladsen udenfor ankomstterminalerne. En tur med taxa ind til centrum tager omkring en halv time afhængig af trafikken.    
 

Adressen til Helsinki Lufthavn (HEL):  

01531 Vantaa, Finland 

Telefon: +358 200 14636 

Hjemmeside   

 

Øvrigt  

Fly til Finland  

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring