søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Flyv fra København til Hannover

SAS flyver dig direkte fra København til Hannover – En fantastisk tysk by, der har sin helt egen charme. Oplev den tyske by, der har lidt af det hele, både natur, storby aktiviteter som shopping og natteliv, kunst, kultur og historie. Hannover er en by med kontraster, der er både den gamle bydel og det moderne at se. 
 

Flyv direkte med SAS – København Hannover

Hannover ligger dejlig tæt på, og når du flyver direkte med SAS, tager det kun en time, før du befinder dig i den tyske by. SAS har flere daglige adgange, så du har mulighed for at vælge tidspunktet, der passer dig bedst.

Vil du rejse billigt til Hannover? Tjek vores lavpriskalender, hvor vi har en masse aktuelle tilbud. 
 

Inkluderet i din flybillet til Hannover 

Du skal videre til Hannover, og vi har tænkt på det hele, både før, under og efter din rejse. Vi har derfor inkluderet en masse i din flybillet.

Inkluderet i din flybillet:

 

Vil du kun medbringe håndbagage til Hannover? Så kan du med fordel rejse med SAS Go Light, og medbringe håndbagage på max 8 kg samt en lille personlig taske. 

Er du tilmeldt EuroBonus? Optjen point hver gang du rejser med SAS, og brug dine point på dine næste flybilletter, hoteller, biludlejning – og meget mere!
 

Oplev Hannover med SAS 

Hannover har meget forskelligt at byde på. Byen er grøn, og har en masse smukke parker, hyggelige caféer og restauranter, teatre og meget mere. Hannover er stort set turistfri, og du kan derfor nyde en ferie i en rolig by med masser at byde på. Byen har smukke slotte, moderne bygninger, ruiner fra middelalderbygninger, hyggelige gader og kvarterer, som du bør komme helt tæt på. 

Find flere gode rejsetips om Hannover på Scandinavian Traveler