søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Frankfurt

Direkte fly fra København til Frankfurt

Skal du på forretningsrejse i Frankfurt, eller er du blot nysgerrig på, hvad det tyske kultur- og finanscentrum har at byde på? Uanset årsagen til din rejse skal vi nok sørge for, at du kommer godt fra København til Frankfurt. 

Vi flyver til Frankfurt fra København både morgen, middag og aften. Der er derfor rig mulighed for at finde en afgang, der passer ind i dine planer. Og det bedste af det hele – det tager ikke mere end 1,5 time at komme fra København til Frankfurt Lufthavn – også kaldet Flughafen Frankfurt am Main. 

Book din rejse fra København til Frankfurt nu  
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Frankfurt  

Selvom rejsen fra København til Frankfurt er kort, skal du ikke mangle noget. Når du flyver med os, kan du derfor se frem til en dejlig varm kop kaffe eller te, mens du læser dagens avis i vores app, uden at det koster en krone ekstra.  

Men det er langt fra de eneste fordele, der er ved at flyve med SAS. Er du interesseret i at høre mere, om vores mange fordele, finder du et overblik nedenfor:  

Som du nok kan høre, kan du trygt læne dig tilbage og nyde rejsen, når du flyver med SAS. Vi skal i hvert fald nok gøre vores bedste for at give dig en behagelig rejse fra København til Frankfurt.  
 

Billige flybilletter fra København til Frankfurt  

Leder du efter billige flybilletter fra København til Frankfurt? Hos SAS har vi gjort det let at finde de billigste flybilletter, uanset hvilken destination du drømmer om at besøge. Det eneste du skal gøre er at tjekke vores lavpriskalender, hvor alle vores billigste flyafgange bliver samlet.  

Vær dog opmærksom på at denne type billetter ofte er i høj kurs. Det er derfor en god ide at være ude i god tid og fleksibel med rejsedatoerne, hvis du vil have fat i de billigste flybilletter fra København til Frankfurt.  

Find billige flybilletter fra København til Frankfurt her  
 

Optjen EuroBonus-point på din rejse fra København til Frankfurt  

Vidste du, at du kan optjene point på alle dine flyrejser, som senere kan bruges til at bestille nye flybilletter, hotelophold og meget mere? Det eneste det kræver er, at du tilmelder dig SAS EuroBonus – og det er ganske gratis.  

Er du nysgerrig efter at vide mere om EuroBonus, finder du meget mere information her.  

Tilmeld dig EuroBonus gratis  
 

Transport fra Frankfurt Lufthavn  

Frankfurt Lufthavn er den travleste lufthavn i Tyskland med flere hundrede tusinde årlige flyvninger, hvilket dens størrelse også bærer præg af. I lufthavnen finder du to passagerterminaler, og en tredje terminal der er forbeholdt førsteklasses passagerer. Terminal 1 og 2 er forbundet med et tog, så du på få minutter kan komme fra den ene terminal til den anden.  

Frankfurt Lufthavn er placeret kun 12 kilometer fra centrum af Frankfurt, det tager af den grund ikke mere end 10–15 minutter at komme ind til centrum med tog.

Der findes mange forskellige transportmuligheder, du kan benytte dig af, når du lander i Frankfurt Lufthavn. Er du interesseret i at læse mere om de forskellige transportmuligheder, kan du danne dig et overblik nedenfor.  

 

Taxa  

Uanset hvilken terminal du lander ved, finder du et stort udvalg af taxaer døgnet rundt. Selve turen fra lufthavnen ind til centrum af Frankfurt tager mellem 20–30 minutter afhængig af trafikken.  

Ønsker du at tage en taxa ind til lufthavnen, når du skal tilbage til København, er det grundet størrelsen på lufthavnen en god idé at fortælle chaufføren navnet på dit flyselskab, eller hvilken terminal du skal flyve fra, hvis du ved det. På den måde er du sikker på, at du bliver kørt til den rigtige terminal, og du slipper dermed for at bøvle med at komme fra den ene terminal til den anden.  

Desuden er det en god ide at aftale en fast pris, hvis det er lige i myldretiden.  

 

Tog  

Frankfurt Lufthavn har hele to togstationer, hvor du både finder lokale og regionale toge. Den ene er placeret i terminal 1, her finder du S-Bahn, regionale tog og pendlertog, hvor den anden AIRail Terminal er for passagerer, som skal rejse længere. AIRail Terminal ligger ved siden af terminal 1.  

Skal du ind til centrum af Frankfurt, kan du enten tage S-Bahn linje S8 eller S9, som kører til Frankfurt Central Station. Turen tager ca. 10–15 minutter. 
 

Bus 

Vil du hellere tage bussen ind til centrum af Frankfurt, er dette også en mulighed. De fleste busser stopper ude foran ankomsthallen i terminal 1, men enkelte stopper også foran terminal 2 (Level 2). Turen til centrum tager omkring en halv time, og du kan købe billet i bussen.  

 

Adresse til Frankfurt Lufthavn (FRA)  

Terminal 1: 

Hugo Erckener Ring 

60549 Frankfurt 

Terminal 2: 

Kapitän-Lehmann-Strasse 

60549 Frankfurt 

Tlf.:49(0)69 6900 

Hjemmeside  
 

Øvrigt  

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring