søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Düsseldorf

Direkte fly fra København til Düsseldorf flere gange um uge 

Skal du på et hurtigt weekend visit til Düsseldorf, eller leder du efter flybilletter fra København til Düsseldorf til din næste forretningsrejse? Vi flyver fra København til Düsseldorf flere gange om uge. 

Du finder både afgange morgen, middag, eftermiddag og aften, og selve rejsen til Düsseldorf tager ikke mere end 1 time og 20 minutter. Du bør derfor let kunne at finde en afgang, der passer ind i dine planer. Og en ting er sikkert – vi skal nok sørge for, at du kommer vellykket fra København til Düsseldorf.  

Gå på opdagelse i Düsseldorf som byder på væld af spændende oplevelser, uanset om du er til gourmet restauranter, historiske seværdigheder, shopping eller noget helt fjerde.  

Book din rejse fra København til Düsseldorf nu  
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Düsseldorf 

Selvom rejsen fra København til Düsseldorf ikke er lang, skal du ikke mangle noget. Af den grund har vi hos SAS valgt at tilføje en lang række fordele for at gøre den samlede oplevelse bedre og mere behagelig.  

På din rejse fra København til Düsseldorf kan du for eksempel se frem til en varm kop the eller kaffe, mens du nyder dagens avis, som er tilgængelig i vores app. Er du nysgerrig på, hvad vi ellers kan tilbyde, finder du en oversigt over de fordele, der gælder alle rejsende uanset rejseklasse:  

Vi har flere forskellige rejseklasser, som henvender sig til forskellige ønsker og behov, er du i tvivl om, hvilken rejseklasse du skal vælge, finder du mange flere oplysninger om rejseklasserne her.  
 

Billige flybilletter fra København til Düsseldorf  

Det kan være en omstændig proces at finde flybilletter til en god pris uden at gå ned på komfort og kvalitet. For at eliminere denne problemstilling har vi udviklet en lavpriskalender, hvor du altid kan se vores bedste tilbud på flybilletter.  

Leder du efter billige flybilletter fra København til Düsseldorf, eller til andre spændende destinationer, kan du med fordel tjekke, om der er nogle flybilletter, der passer ind i dine rejseplaner.  

Vil du have fingrene i de billigste flybilletter, anbefaler vi dog, at du er fleksibel med rejsedatoerne og ude i god tid, da der kan være rift om billetterne.  

Find billige flybilletter fra København til Düsseldorf her  
 

Optjen EuroBonus-point på din rejse fra København til Düsseldorf 

Vidste du, at hver gang du flyver med SAS, eller køber noget gennem en af vores mange samarbejdspartnere, optjener du det, vi kalder EuroBonus-point? De EuroBonus-point du optjener, kan du senere bruge til at bestille nye flybilletter, hotelophold, opgradere eksisterende flybilletter og meget mere.  

Det eneste du skal gøre for at få del i fordelene er at tilmelde dig vores EuroBonus-ordning. EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, som giver dig en lang række fordele uden, at det koster dig ekstra. Vil du vide mere om vores EuroBonus-ordning, kan du læse meget mere her.  

Tilmeld dig vores EuroBonus-ordning gratis  

 

Transport fra Düsseldorf Lufthavn

Det er ikke kun turen fra København til Düsseldorf, der er kort. Du kan også komme hele vejen fra Düsseldorf Lufthavn til centrum på blot 10 minutter på grund af lufthavnens centrale placering, kun 9 km væk.   

Tag S-Bahn S7 fra lufthavnen ind til centrum, som du finder under terminalen. Du er nødt til at gå ud af terminalen for at finde ned til undergrundsstationen. Orker du ikke offentlig transport, kan du også hurtigt nå ind til byen med en taxa. Du finder med sikkerhed en taxa på taxaholdepladsen udenfor ankomsthallen.  

 

Adresse til Düsseldorf Lufthavn (DUS)  

Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf, Tyskland 

Hjemmeside  

 

Øvrigt  

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring