søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Direkte fly fra København til Bologna

Leder du efter direkte flybilletter fra København til Bologna? Med SAS kan du flyve direkte fra København til Bologna på blot 2 timer, det er derfor en oplagt destination til en miniferie.  

Bologna er en skøn by, som byder på et væld af interessante oplevelser, ligegyldig om du er til historiske monumenter, vil se de fortryllende olivenlunde eller er vild med at shoppe. 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Bologna 

Har du fløjet med SAS før? Hos SAS sørger vi ikke kun for, at du kommer sikkert fra en destination til en anden, vi ønsker også at rejsen derhen bliver behagelig.  

Vælger du at flyve med os fra København til Bologna, kan du se frem til en lang række fordele, som du kan nyde godt af både før, under og efter din rejse. Du kan eksempelvis vælge sæde 22 timer før afrejse og nyde en dejlig varm kop kaffe eller te på din rejse ganske gratis. Bliv klogere på de mange fordele, du kan se frem til, hvis du flyver med SAS til Bologna nedenfor:  

Vil du læse mere om vores forskellige rejseklasser, finder du mere information her.  
 

Billige fly fra København til Bologna  

Er du på udkig efter billige flybilletter fra København til Bologna? Med vores lavpriskalender har vi gjort det meget lettere at finde de bedste og billigste flybilletter til en lang række destinationer, og du finder med sikkerhed også billetter fra København til Bologna.  

Der kan være rift om billetterne i vores lavpriskalender, det er derfor en god idé at bestille i god tid, og være fleksibel med rejsedatoerne, hvis du vil have fat i de billigste og bedste flybilletter fra København til Bologna.  

Book fly fra København til Bologna nu i vores lavpriskalender 
 

Optjen EuroBonus-point på fly fra København til Bologna  

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Hvis ikke bør du overveje det, inden du bestiller flybilletter til Bologna. Med EuroBonus optjener du point, hver eneste gang du booker flybilletters, eller køber noget hos en af vores samarbejdspartnere.  

De point du optjener, kan senere bruges til at bestille nye flybilletter, hotelophold, opgradere eksisterende billetter og meget mere. 

Tilmeld dig her  
 

Transport fra Bologna Lufthavn  

Bologna Lufthavn er officielt kaldt Aeroporto Guglielmo Marconi efter fysikeren af samme navn. Lufthavnen er placeret kun 6 km fra centrum af Bologna, det tager derfor ikke mere end fem minutter at køre fra lufthavnen ind til byen, da der er motorvej hele vejen.  
 

Bus 

Der findes ingen togforbindelse fra lufthavnen ind til centrum, i stedet kan du benytte dig af Aerobus’ busservice, som kører ind til centrum omkring 20 minutter. 

 

Taxa 

Vil du ind til centrum hurtigst muligt, er der rig mulighed for at finde en taxa i lufthavnen. Taxaholdepladsen finder du udenfor ankomsthallen.  

 

Udlejningsbil  

Overvejer du at leje en bil? I ankomsthallen finder du flere biludlejningsselskaber, hvor du har mulighed for at leje en bil. Du kan sagtens vente med at bestille til du ankommer til lufthavnen, men vi anbefaler, at du gør det hjemmefra, da det er muligt at få en bedre pris, og så slipper du også for at bruge unødvendig tid i lufthavnen.  

Bestil udlejningsbil i Bologna her  

 

Adressen til Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn (BLQ):  

Via del Triumvirato, 84, 40132 Bologna BO, Italien 

Hjemmeside  
 

Øvrigt  

Italien

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring