søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Berlin

SAS tager dig med til Tysklands smukke hovedstad Berlin. Her kan du gå på kulturelle opdagelser, imens du finder en bred palette af anerkendte spisesteder i byens forskellige kvarterer. Tag afsted med SAS i dag og udforsk Berlins gader og stræder inden for få timer. 
 

Flyv direkte fra København til Berlin på SAS Go

SAS har flere direkte daglige afgange fra København til Berlin. Med en flyvetid på kun 1 time fra København til Berlin er det en nem hurtig get-away til f.eks. en miniferie eller en weekendtur. Undervejs kan du nå at nyde en kop kaffe eller læse dagens avis, som du kan downloade i SAS’ App helt op til 22 timer før afgang. Dette er naturligvis alt sammen inkluderet i din billet.

Hos SAS har vi helt op til 3 daglige afgange fra København til Berlin, så du let kan vælge den afgang der passer bedst ind i dit skema. Hos SAS flyver vi til Tegel lufthavn, som kun ligger 8 km uden for Berlin. På den måde kan du nemt komme ind til centrum af byen med tog eller anden form for transport. 
 

Dette er inkluderet i din flybillet fra København til Berlin

Er du ellers i tvivl om hvad der er inkluderet i din billet? På SAS Go til Berlin har vi sørget for det hele for dig. Du får:

Har du kun brug for håndbagage til rejse til Berlin? Læs mere om SAS Go Light
 

Derfor skal du til Berlin

Berlin er et mekka for madelskere og historie- og kulturentusiaster. Byen bærer stadig præg af fund fra 2. Verdenskrig, hvor den verdenskendte mur opdelte byen i Øst- og Vesttyskland. I dag kan man stadig se rester af muren flere steder i byen, hvor den hver dag fascinerer mange turister. Oplev hyggelige julemarkeder omkring juletid, eller besøg en af de mange trendsættende klubber eller gallerier, der blomstrer om sommeren.  
 

Masser af fordele med SAS til Berlin

Der er flere fordele at hente hos SAS. Vidste du f.eks. at du kan flyve på ungdomsbilletter og spare penge, hvis du er under 26 år? Du kan også nemt finde billige billetter fra København til Berlin med vores lavpriskalender. Husk at du altid har 24-timers fortrydelsesret, når du booker din rejse på sas.dk.

Der er flere fordele som f.eks. valg af sæde, når du flyver med SAS til Berlin. Derudover tjener du også EuroBonus-point hver gang du rejser med SAS. Jo mere du rejser med os, desto større fordele vil du få. EuroBonus-point kan bruges på flybilletter, biludlejning og hoteller.

Find flere gode rejsetips om Berlin på Scandinavian Traveler.