Fly Stockholm Vilnius

Book fly fra Stockholm til Vilnius i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til Vilnius i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og Vilnius, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm Vilnius – Værd at se i Vilnius 

Vilnius er en smuk by, som byder på mange interessante oplevelser for enhver smag. Vilnius er en af det bedst bevarede europæiske byer, hvor du kan opleve gotiske mesterværker, detaljer fra barokken og middelalderlevn.  

Den gamle bydel

Besøger du den gamle bydel, må du ikke snyde dig selv for en gåtur igennem de smalle stræder, hvor du vil opleve et væld af smukke bygninger. Bliver du træt, kan du altid tage et hvil i en af byens mange parker.  

Gediminas-tårnet

Start din sightseeingtur ud med at besøge Gediminas-tårnet, hvor du får en flot udsigt over byen. Fra tårnet kan du eksempelvis se flere af de gamle pladser, og nogle af byens mange kirker. 

KGB-museet

Er du historieinteresseret, er du nødt til at aflægge KGB-museet et besøg. Bygningen der tidligere både har været hovedkvarter for Gestapo og KGB (Tidligere Sovjetunionens berygtede hemmelige politi), er i dag omdannet til et museum.

Transport til og fra Vilnius Lufthavn

Vilnius lufthavn er placeret 7 km fra centrum af Vilnius, og er den største civile lufthavn i Litauen. Vilnius’ busnetværk er et af de største i Europa, hvilket gør det let og hurtigt at komme rundt i byen.  

Tog

Fra Vilnius lufthavn kan du tage et tog direkte til Vilnius hovedbanegård på kun 7 minutter.  

Bus 

Fra lufthavnen kan du enten tage Bus No.1 til hovedbanegården, eller Bus No.2 der kører gennem centrum. Begge ruter tager ca. et kvarter.

Taxa 

Ønsker du at tage en taxa ind til centrum, finder du en taxaholdeplads udenfor ankomsthallen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til Vilnius i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Vilnius i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig