Fly Stockholm Reykjavik

Book fly fra Stockholm til Reykjavik i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til Reykjavik i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og Reykjavik, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Book flyv Stockholm Reykjavik – Oplev Islands charmerende hovedstad

Reykjavik blev grundlagt af vikingerne omkring år 870 og er i dag en lille, men vigtig, by. Med en smuk beliggenhed ved havet er byen perfekt til at gå en tur i. Det er let at komme rundt til fods, men trods den lille størrelse er der et godt udvalg af shopping, restauranter og natteliv. Byen har mange butikker og der er både budgetkæder og luksuriøse designer mærker. Pak let når du booker fly Stockholm Reykjavik, så du har plads til dine nye indkøb når du flyver hjem!

Det islandske køkken har gode lam og selvfølgelig fisk takket være landets nærhed til havet. Fish Company, Seafood Cellar og Fish Market er tre centrale og meget populære restauranter hos både lokalbefolkningen og turister, der er på udkig efter islandske delikatesser.
Book flyv Stockholm Reykjavik tur/retur og oplev en anderledes hovedstad i Norden!

Kør til de varme kilder

Book fly Stockholm Reykjavik og lej en bil med dine EuroBonus-point! Det er meget praktisk at køre rundt på Island og mange turister har Reykjavik som base når de tager på dagsture uden for byen. Lej en bil med dine EuroBonus-point

Et af Islands varemærker er de varme kilder – det må du ikke gå glip af på din rejse Stockholm Reykjavik! Blå Lagune, Reykjadalur og Sundhöllin er tre varme kilder, der ligger tæt på hovedstaden og som desuden har høj kvalitet. Blå Lagune er måske den mest kendte varme kilde og har dagligt mange besøgende. Men lad dig ikke skræmme af mængden af turister, kilden er en fantastisk og besøgværdig oplevelse med sin dampende og turkis farvede vand.

For dem der vil vandre er Reykjadalur et godt alternativ da det kræver en halv times vandring for at komme dertil. Under vandringen passerer du andre varme kilder, der er for varme til at bade i og når du endelig når frem er der gratis adgang. Sundhöllin er den ældste badning i Reykjavik og måske også den mest charmerende. Den der bader i en af de to udendørs bassiner har udsigt over hele byen.

Book fly Stockholm Reykjavik og nyd et dejligt, afslappende bad i en af de varme kilder, der ligger tæt på hovedstaden!

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Reykjavik er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til Reykjavik i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Reykjavik i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig