Fly Stockholm Palma de Mallorca

Book fly fra Stockholm til Palma de Mallorca i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Stockholm til Palma de Mallorca i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Stockholm og Palma de Mallorca, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Stockholm Palma og opdag den mangefacetterede ø

Staden Palma er en klassisk ferieby, og allerede i 1955 landede det første svenske charterfly på Mallorca. De store griske fester er længe forbi, og i dag forbindes Palma med afslapning, historiske miljøer, spændende aktiviteter og dejligt klima. Øen er en sand turistmagnet, og de fleste, der rejser hertil, har sat sig for at nyde solen, havet og de hyggelige omgivelser.

Palma føles romantisk og venlig, og som rejsemål passer byen både til børnefamilien og det sofistikerede kærlighedspar, der ønsker en kulinarisk oplevelse. Palmas strande er velkendte, men det er også fuldt muligt at være aktiv under opholdet på øen. Vandring, mountainbikecykling, golf og ridning er nogle af de populære aktiviteter.

Historie og seværdigheder

Ligesom mange andre byer i Middelhavet bærer Palma også på en lang historie, byen var engang under romersk styre. Historien mindes om de mange interessante og smukke bygninger og kirker fra forskellige tidsaldre, der er spredt over øen. Der er meget at se i Palma og på hele Mallorca, herunder katedralen La Seu fra det 14. århundrede. Et rejsetip blandt tusind andre følger herunder:

Kør en knap time fra Palma til Deia og museet Son Marroig, som har en fantastisk udsigt over havet. Fortsæt derefter ind i byen og nyd de lokale råvarer, der er perfektioneret af mesterkokken Josef Sauerschells Michelin-stjernede restaurant Es Raco d’Es Teix. Har du stadig energi tilbage, så tag en gåtur gennem de smukke gader og få ny energi med "Wake up dance", der finder sted hver lørdag.

Book fly Stockholm Palma i dag og oplev den mangefacetterede ø!

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Palma de Mallorca er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Arlanda Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Stockholm til Palma de Mallorca i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Arlanda LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Palma de Mallorca i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Arlanda lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig