Fly Oslo Tivat

Book fly fra Oslo til Tivat i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Oslo til Tivat i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Oslo og Tivat, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Book fly Oslo Tivat – Oplev en flot kystby

Gør som mange andre feriegæster og book fly mellem Oslo og Tivat. Tivat er en flot kystby, hvor du kan nyde solen og slappe af i en fantastisk atmosfære. Tivat er noget af Montenegros eget Saint Tropez, men byen tilbyder mere end luksus og pragt. Montenegro som land er et perfekt feriemål med krystalklart vand, varme somre og kølige vintre, samt smukke omgivelser. Book fly Oslo Tivat og nyd Kotorbuktens perle!

Tivat – Kotorbuktens eksklusive centrum

Porto Montenegro i Tivat er en havn fyld med luksuriøse både og omkringliggende hoteller. Inspirationen synes at komme fra Saint Tropez, hvor luksus og lokal kvalitet blandes. Hvis du ønsker at opleve luksus, fart og pragt, når du har landet dit fly Oslo Tivat, er Porto Montenegro et must!

Tivat er også meget mere end store både og avancerede drinks. Byen ligger i Kotorbukten, som sammen med Budvanska Rivieraen er Montenegros to mest populære feriemål for turister. Tivat og de andre byer omkring bukten er en del af Unescos verdensarv takket være de historiske omgivelser.

Området har været beboet siden oldtiden og rummer i dag et rigt, kristent kulturarv. Der er masser af smukke kirker og klostre, både katolske og ortodokse. Pilgrimsvandringer til et af klostrene er ikke usædvanlige. Book fly Oslo Tivat og oplev de maleriske bygninger og omgivelser!

Fly Oslo Tivat – Få en indholdsrig ferie

Tivat er et feriemål i sig selv, men for dem, der ønsker at udforske omgivelserne, er der meget at opdage. Budvanska Rivieraen, Ostrogklosteret og Sveti Stefan er blot nogle af de spændende steder, der findes i landet.

Landet har både hav og bjerg, naturskønne dale og pittoreske stenhus. Byerne er hyggelige, og generelt set er Montenegro et prisvenligt land, når det kommer til mad og shopping. Madtraditionen ligger tæt på den italienske og kroatiske. Lokale delikatesser er frisk fisk, skaldyr, oste og skinke.

Montenegro og Tivat er en fryd for både øjet og ganen. Book fly Oslo Tivat og opdag Kotorbuktens guldkorn!

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Gardermoen Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Oslo til Tivat i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Gardermoen LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen, Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Tivat i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Gardermoen lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig