Fly til Singapore

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

Desværre tilbyder vi ikke længere direkte fly til Singapore.

SAS flyver til Singapore fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Flyv med SAS til Singapore

Book din rejse til Singapore med SAS, og begynd eventyret allerede i lufthavnen. Changi lufthavn er hjemsted for Butterfly Gardens med mere end 1.000 tropiske sommerfugle.

I Singapore kan opleve livet i travle Little India eller Chinatown, se byens skyline fra et af de mange udsigtspunkter – eller fra toppen af Singapore Flyer. Gå en tur gennem Gardens by the Bay, hvor du kan se supertræerne og besøge glaskuplerne. Glem ikke at besøge Long Bar på hotellet Raffles, hvor cocktailen Singapore Sling blev opfundet.

Sjov og eventyr i Singapore

Besøg Singapore Zoo om dagen, eller spot nogle af de 130 nataktive dyr på en aftensafari i vildtreservatet. Opdag skjulte strande, eller kig på fugle på Coney Island – øen har 80 fuglearter.

Tag på sjov og eventyr i gondolbanen til Sentosa Island, hvor du kan besøge Sea Aquarium eller Universal Studios Singapore.

Fly til Singapore

Singapores mangfoldige indbyggere har skabt en smeltedigel, når det gælder mad. Hvis du vil prøve den lokale mad, er et hawker-center et godt sted at starte. Det er et stort madmarked, så hvis du bliver et stykke tid, kan du prøve flere forskellige retter.

Glem heller ikke at bestille en kop Kopi, singaporeansk kaffe, i en kopitiam. I Singapore ristes kaffebønnerne med sukker og smør eller margarine, og kopi serveres normalt med kondenseret mælk.

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis wi-fi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Singapore sammen med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Singapore.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Ja Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus giver dig mere af verden. Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser med Scandinavian Airlines. Mere om hvordan vores bæredygtighed fungerer