søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Singapore

Fly til Singapore

Book billetter til Singapore 

Rejs til Singapore og oplev enorme skyskrabere og få dig en smagsoplevelse for livet. SAS flyver dig fra København til Singapore med vores samarbejdspartnere Singapore Airlines. Book din billet i dag, og få en fantastisk oplevelse.

Med SAS får du 24 timers fortrydelsesret, gratis WiFi på langdistanceflyvninger og online check-in samt sædevalg – alt sammen uden ekstra betaling. 
 

Få en oplevelse for livet i Singapore

I Singapore bor der rundt regnet 3,1 millioner mennesker på bare 650 kvadratkilometer. Det er et lille bitte land i Fjernøsten, hvor man finder mange etniske og kulturelle forskelle herunder flere sprog og religioner. Singapore var oprindeligt en britisk koloni frem til 1965, og man kan stadig se en del spor fra den tid. Ellers er det de enorme skyskrabere, der er karakteristisk for byen. Singapores skyline er ganske imponerende.
 

Spændende seværdigheder i Singapore

Skal du på opdagelse i Singapore, anbefales det at se Parlamentsbygningen, Victoria teatret, Singapore Cricket Club, Højesteretsbygningen og Rådhuset. Raffles Hotel ligger i Beach Road og er også et besøg værd. Her kan du nyde den kendte Singapore Sling i Long Bar, som er kendt over hele verden.

Singapore kunstmuseum har også en udmærket samling af sydasiatisk kunst, og er du mere interesseret i frimærker, kan du besøge Singapores frimærkemuseum. Af andre museer kan nævnes Asiatisk Civilisations museum og Singapore Historiske Museum.

De smukkeste parker findes i Singapore

Parker og haver med tropiske træsorter og flotte landskaber er der mange af i Singapore. Her finder man de flotteste planter og blomster heriblandt orkideer. Særligt anbefales det at besøge parken Gardens by the Bay, hvor man kan udforske natur og fauna i gigantiske drivhuse, der blandt andet indeholder verdens højeste indendørs vandfald på 35 meter. Om aftenen lever parken op og bliver et fantastisk lysshow, hvor de store kunstige træer pludselig kommer til live og danser til tonerne fra titelmelodier til forskellige film.

Spis alt fra kinesisk til indisk og indonesisk

Singapore kan næsten kaldes for madhovedstaden i Asien. Her finder du kinesisk, indisk, malaysisk, indonesisk og det vestlige køkken samt delikatesser i alle mulige varianter. Enhver gane vil kunne blive tilfredsstillet med krydret mad, grillmad, kød, fisk, grønsager, pekingand, seafood, ris og nudler selvfølgelig sammen med noget godt at drikke. Desserten bør bestå af tropiske frugter i alle farver og faconer. Glæd dig!

Mere end 1100 destinationer

Med SAS og vores partnere kan du bestille rejser til mere end 1100 destinationer. Book i dag på sas.dk. 

Øvrigt

Rejsemål med SAS
Fordele med EuroBonus
RejseforsikringFlere SAS-destinationer