søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Singapore fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghai og Beijing).  

cl--info
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Flyv med SAS til Singapore

Book din rejse til Singapore med SAS, og begynd eventyret allerede i lufthavnen. Changi lufthavn er hjemsted for Butterfly Gardens med mere end 1.000 tropiske sommerfugle.

I Singapore kan opleve livet i travle Little India eller Chinatown, se byens skyline fra et af de mange udsigtspunkter – eller fra toppen af Singapore Flyer. Gå en tur gennem Gardens by the Bay, hvor du kan se supertræerne og besøge glaskuplerne. Glem ikke at besøge Long Bar på hotellet Raffles, hvor cocktailen Singapore Sling blev opfundet.

  • cl--locator Hovedstad: Singapore
  • cl--credit Valuta: Singapore dollar
  • cl--clock Tidszone: SGT, UTC +8
  • cl--globe Officielt sprog: Engelsk, malaysisk, tamil, kinesisk

Sjov og eventyr i Singapore

Besøg Singapore Zoo om dagen, eller spot nogle af de 130 nataktive dyr på en aftensafari i vildtreservatet. Opdag skjulte strande, eller kig på fugle på Coney Island – øen har 80 fuglearter.

Tag på sjov og eventyr i gondolbanen til Sentosa Island, hvor du kan besøge Sea Aquarium eller Universal Studios Singapore.

Flyv til Singapore med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Mere om vores bæredygtighed  

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.