søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Rusland

Fly til Rusland

Billige flybilletter til Rusland

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

I Rusland er der både moderne storbyer, kæmpe floder, overdådige monumenter og sletter så lang som øjet rækker. Besøger du verdens største land, vil du med garanti få nogle intense oplevelser i et historisk perspektiv. SAS flyver dig direkte til St. Petersborg.  

 

Fly til Rusland

SAS flyver dig direkte til Rusland fra København. Undervejs vil der blive serveret gratis te eller kaffe og du kan downloade dagens avis i vores App.  
 

Fantastiske oplevelser i Rusland

Med Rusland som destination vil du opleve en rejse i et land under forandringer. Og faktisk vil få andre lande give dig ligeså meget spænding og intensitet, som Rusland giver. Besøger du Rusland, kan du få et særligt glimt af landet ved at stige på den på berygtede Transsibiriske jernbane, som tager dig igennem syv forskellige tidszoner gennem Rusland. Du kan også vælge at tage på krydstogt på Volga-floden, hvor der ligges til ved Ruslands mange spændende og historiske byer. 
 

Moderne kultur i Skt. Petersborg

Skt. Petersborg har været en central by i Ruslands historie i mange år og byder på smukke kirker, storslåede pladser og spændende museer. Herudover har byen et rigt og moderne kulturliv, hvor musik, shopping og nattelivet er i topklasse. Besøger du Skt. Peterborg, skal du opleve den fantastiske Peter og Paul Katedral, som ligger 122 m. over jorden, og ikke mindst Zarens smukke residens, der indeholder et kunstmuseum i verdensklasse. 
 

Verdens dybeste sø

Rusland byder ikke kun på historiske seværdigheder. Rusland har nemlig også en fantastisk natur, og særligt er Baikal-søen i Sibirien et besøg værd. Søen bliver kaldt for Sibiriens perle, hvilket skyldes, at den indeholder en femtedel af verdens ferskvand, og er verdens dybeste sø.