søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Rusland fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).   

SAS flyver til Skt. Petersborg i Rusland.

Flyv med SAS for at udforske Rusland

Der er masser af interessante steder at se omkring Skt. Petersborg. 

Flyv med Scandinavian Airlines til Skt. Petersborg, og få mulighed for at besøge Vinterpaladset, Erimitagemuseet, Skt. Isaacs udsigt, Peter og Paul fæstningen samt det russiske museum.

  • cl--locator Hovedstad: Moskva
  • cl--credit Valuta: Russisk rubel
  • cl--clock Tidszone: CET: UTC +2 til +12
  • cl--globe Officielt sprog: Russisk

Borscht og pickles – russisk mad

Spis hvad russerne spiser, når du er i Rusland. Det lokale køkken består af andet end vodka, kaviar og borscht. Gå ikke glip af en ægte russisk bøf stroganoff eller Olivier-salat, når du besøger landet.

Har du lyst til en russisk pandekage? Blinis svarer til de franske “crepes”, men de er lavet med en gærdej, så de er lettere end den franske version. Blinis er fyldt med lækre sager som hakket kød, æggesalat eller hytteost. 

Russerne er rigtig gode til at konservere deres grøntsager, og du kan finde fantastiske konserverede grøntsager af alle typer her. Spis dem med din aftensmad eller som snack – pickles er også godt med vodka.

Flyv til Rusland med SAS

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning. 

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej
Ja

*Når tilgængeligt

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer alle billetter booket med et EuroBonus-nummer. Det betyder, at vi nu CO2-kompenserer lidt over 40% af al udledning, som vores fly udleder. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Find inspiration, og læs mere om Rusland