Fly til Rusland

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Rusland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Skt. Petersborg i Rusland.

Flyv med SAS for at udforske Rusland

Der er masser af interessante steder at se omkring Skt. Petersborg.

Flyv med Scandinavian Airlines til Skt. Petersborg, og få mulighed for at besøge Vinterpaladset, Erimitagemuseet, Skt. Isaacs udsigt, Peter og Paul fæstningen samt det russiske museum.

Borscht og pickles – russisk mad

Spis hvad russerne spiser, når du er i Rusland. Det lokale køkken består af andet end vodka, kaviar og borscht. Gå ikke glip af en ægte russisk bøf stroganoff eller Olivier-salat, når du besøger landet.

Har du lyst til en russisk pandekage? Blinis svarer til de franske “crepes”, men de er lavet med en gærdej, så de er lettere end den franske version. Blinis er fyldt med lækre sager som hakket kød, æggesalat eller hytteost.

Russerne er rigtig gode til at konservere deres grøntsager, og du kan finde fantastiske konserverede grøntsager af alle typer her. Spis dem med din aftensmad eller som snack – pickles er også godt med vodka.

Rusland

Tæt på den finsk-russiske grænse finder du Vyborg – en middelalderby med masser af historie. Vyborg er hjemstedet for den eneste middelalderborg i Rusland.

Men Vyborg er mere end det. Tag på indkøbstur, en vandretur i den romantiske gamle by med brostensbelagte sidegader eller tilbring tiden med en gåtur rundt i den skønne park Monrepo.

Sørg for at prøve de berømte Vyborg saltkringler!

Ønsker du at rejse endnu mere komfortabelt? Du kan altid opgradere din SAS-billet til næste rejseklasse. Den giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord uden beregning.

Oplev Skt. Petersborg med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Rusland.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer