Fly til Letland

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyver til Letland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyver til Riga i Letland.

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

Flyv med SAS til Riga, Letland

Rejs til Letland og følg Daugava-floden til Rigabugten.

Oplev fantastiske strande, der strækker sig kilometervis langs kysten, slotte og ruiner på landet, huler, bjergtoppe, friluftsmuseer, landsbyer med brostensbelagte gader og smukke nationale parker.

Jūrmala-strand – sandstrande og spa’er

Lidt vest for Riga finder du kilometervis af smukke sandstrande – faktisk hele 24 kilometer. Jūrmala er det perfekte sted for en ferie, slappe af på en af de mange spa’er eller gå en tur langs stranden. Forkæl dig selv med massage, et mudderbad eller slap af i en opvarmet pool.

Jūrmala er omgivet af grantræer og har vand på begge sider. Lielupe-flodens kyst på den ene side og Rigabugten på den anden.

Letland

Sietiniezis-stenen er en af de højeste sandsten i Letland med dens 15 meter. Stenens formationer og ornamenter er blevet formet gennem tusind år. Gå langs ruterne og trapperne for at udforske stenen – den har kløfter, søjler og en hule med to udgange. Det højeste punkt på stenen byder på en fremragende udsigt over Gauja-floden.

Stenen befinder sig i Gauja-nationalpark. Gauja er den ældste og største nationalpark i Letland. Når du besøger parken får du en chance for at se de mange slotte, kirker, vandmøller, vindmøller og arkæologiske monumenter.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Oplev Letland med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Riga.

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer