Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

TUR RETUR FRA
Shanghai

Fly til Shanghai

Altid inkluderet i din flybillet til Shanghai

Når rejsen er lang, skal det helst være ekstra nemt og behageligt at rejse med fly. Derfor gør vi altid vores bedste for at gøre din flyvetur til en god oplevelse fra start til slut. Når du flyver til Shanghai med os, er alt naturligvis inkluderet i din flybillet:

  • Sædevalg og 24 timers fortrydelsesret
  • 23 kg bagage (SAS Go)
  • Online check-in hjemmefra
  • Mad, drikke og underholdning ombord
  • Op til 90 % børnerabat
     

Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Shanghai direkte på mobilen.

 

Bestil fly til Shanghai i dag

Vi flyver non-stop til Shanghai fem gange om ugen, så det er let at finde et tidspunkt, der passer dig. Vi flyver naturligvis fortsat til Shanghai via Beijing, så det er muligt at finde afgange fra København til Shanghai hver dag. Søg efter afgange til Shanghai i lavpriskalenderen og find dit fly i dag.

 

EUROBONUS – FÅ EKSKLUSIVE FORDELE OG GODE TILBUD

Med EuroBonus er du garanteret en række fordele på din flyrejse, så tilmeld dig gratis til EuroBonus allerede i dag. 

Du optjener point hver gang, du rejser med SAS. Du kan også optjene point ved bl.a. hotelbooking, billeje, benzin, taxa og shopping, som du kan indløse til mange forskellige fordele og rabatter.  

EuroBonus giver dig en mere komfortabel, fordelagtig og enkel rejse – så brug dit kort allerede fra i dag og optjen point.

Læs om alle fordelene ved EuroBonus

 

transport

Bus

Fra busstation er der fem linier der kører mod diverse destinationer i Shanghai. Linie 1 går til Hong Qiao lufthavn (30-40 minutes) og linie 2 går til Shanghai Exhibition Center. De andre tre buslinier kører til Zunyi Road, Dongjiagwan Road og Shanghai South togstation. Desuden er der busservice til Okura Garden Hotel (tel: +86(0)21 6834 6612) i Shanghai centrum.

Tog

Et lynhurtigt magnettog varetager forbindelsen mellem lufthavnen og Longyang metrostation, hvor du kan skifte til metrolinie 2 - turen tager kun 8 minutter. Der også en metroforbindelse mellem lufthavnen og Hong Qiao lufthavn.

 

Taxa

Taxaerne holder parkeret foran lufthavnens ankomsthal, men vær sikker på at placere dig i den rigtige kø. Køerne er opdelt efter hvor lang en tur du skal ud på (Shanghai er på 25-40 minutter) – insister på, at chaufføren bruger sit taxameter.

 

Bil

Lufthavnen ligger i Pudong New District, 30 kilometer fra Shanghai centrum og 40 kilometer fra Hong Qiao lufthavn. Du kan komme til lufthavnen ved at følge Yingbin Road fra den ydre ringvej eller Far East Road fra den indre ringvej. Afkørslen er tydeligt markeret.Direkte fly til Shanghai året rundt

Vi flyver direkte fra København til Shanghais lufthavn Pudong (PVG) med en flyvetid på ca. 11,5 time. Vil man rejse på en af de dage, hvor vi ikke flyver direkte, så kan du mellemlande i Beijing, og flyve videre til Shanghai fra Beijing. Du skal ikke tænke på din bagage, når du mellemlander. Vi sørger nemlig for, at den bliver fragtet med videre til Shanghai.

 

 

 

Op til 90 % børnerabat

Når du flyver med os til Shanghai, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn under 2 år får op til 90 % rabat på billetprisen, og du kan gratis medbringe barnevogn/klapvogn til de mindste. I aldersgruppen 2-11 år, får du 25 % rabat på dit barns flybillet.

Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen eller ombord – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften.

Få gode råd til, hvordan du giver dit barn den bedste flyoplevelse

 

Vælg vores SAS Plus-billet – mere benplads og bredere sæde

Det er ingen hemmelighed, at flyveturen til Shanghai er lang, og med en SAS Plus-billet får du ikke kun mere benplads og et bredere sæde – du får bl.a. også adgang til vores Fast Track (din hurtige vej til gaten) og Lounge i både København og Shanghai.

Få mere at vide om vores billettype og alle fordelene ved SAS Plus

Optjen point på din tur til Shanghai – tilmeld dig EuroBonus gratis

Billige flybilletter til Shanghai

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Fly til Kina
RejseforsikringFlere SAS-destinationer