søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

We are travelers.

SAS flyver til Hongkong i Kina fra/via OsloKøbenhavn eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asien (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

cl--info-circle
SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Hongkong – book nu

Book din ferie til Hongkong i god tid, så er der større chance for at finde billigere flybilletter fra SAS. Få et overblik over alle vores destinationer og priser i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.

  • cl--plane-right Lufthavn: Hongkong International lufthavn (HKG)
  • cl--credit Valuta: Hongkong dollar
  • cl--clock Tidszone: HKT: UTC +8
  • cl--globe Officielt sprog: Kinesisk

Rabatbilletter for børn

SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage hele familien med på din tur til Hongkong. 

fly til Hongkong, og nyd en storbyferie  

Hongkong tiltrækker millioner af besøgende hvert år og er en travl metropol med mere end syv millioner indbyggere, 260 øer og utallige skyskrabere.  

Når du ikke sejler mellem Hong Kong Island og Kowloon på den ikoniske Star Ferry eller klatrer til toppen af Victoria Peak med en fantastisk udsigt over byen, besøger du sikkert Hongkongs mange forlystelsesparker, som Hong Kong Disneyland, Ocean Park og Ngong Ping 360.

Listen over ting at foretage sig i Hongkong er ret imponerende, og der er noget for enhver rejsende, de kulturelle, historieinteresserede og friluftsentusiaster.

Flyv med SAS til Hongkong
  • Hongkongs natur
  • Hongkongs skyline
  • Udforsk Hongkong

Altid inkluderet på din rejse til Hongkong

For at sikre at alle SAS’ kunder får en mindeværdig og behagelig flyrejse, tilbyder vi en række SAS-fordele, der gælder uanset din billettype. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Hongkong. 

Ønsker du at rejse med endnu mere komfort? Så sørg for at opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig adgang til flere fordele såsom Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding og gratis WiFi (hvis tilgængeligt).

Inkluderet i din rejseklasse til USA og Asien: SAS GO SAS PLUS SAS BUSINESS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg 2 x 32 kg
Fast Track* Nej Ja Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja
Mad og drikke Måltid Treretters menu A la carte menu
Wi-fi** Kan tilføjes mod et gebyr Ja Ja

*Når det er tilgængeligt
**Endnu ikke lanceret på flyet SE-REH A330E

Opdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Bliv medlem af EuroBonus, og optjen point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.  

Når billetter bookes med et EuroBonus-nummer, kan vi nu CO2-kompensere lige over 40% af alle udledninger fra vores fly. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

SAS CO2-kompenserer alle EuroBonus-medlemmers rejser

Hvis du ikke allerede er medlem, er det gratis og let at blive det. Opret en EuroBonus-konto og optjen point på din rejse.

Hotel og biludlejning i Hongkong

Spar tid ved at reservere hotel og lejebil her hos SAS. Vi giver dig adgang til fantastiske hoteller og udlejningstjenester, så din rejse til Hongkong bliver så nem og behagelig som muligt.

Andre populære SAS-destinationer

Find inspiration, og læs mere om Hongkong