Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

TUR RETUR FRA
Beijing

Fly til Beijing

Fly fra København til Beijing

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Beijing: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

Vil du med os til Bejing? Vi flyver dig fra Københavns lufthavn til Kinas folkerige hovedstad – direkte eller med en mellemlanding. Ombord på et af vores direkte fly varer rejsen 9-10 timer.


På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

• 23 kg bagage inkluderet i flybilletten 
• Online check-in
• Sædevalg i forbindelse med check-in
• Mad og drikke ombord
• Op til 90% børnerabat
• 24 timers fortrydelsesret

Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Beijing direkte på mobilen.

Læs mere om fordelen ved at flyve fra København her!

 

Flyv til Beijing med SAS

Fly-turen København-Beijing tager 9-10 timer og med vores direkte fly til Beijing fra København, slipper du for tidskrævende mellemlandinger. Du kan også spare tid i lufthavnen ved at checke ind online - husk at du kan vælge dit sæde ombord, når du benytter online check-in.Leder du efter billige flybilletter til Beijing fra København?

Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Tjek lavpriskalender og find de billigste flybilletter fra København til Beijing her!

Daglige flyafgange fra København til Beijing

Vi flyver dagligt fra København til Beijing Capital International Airport (PEK). Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Beijing.

Fra lufthavnen er der ca. 20 km til centrum af Bejing. Transportmuligheder er mange. Tag f.eks. subwayen, en shuttlebus eller en taxi til byens midte.

Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Beijing.

 

Book din rejse til Beijing i dag på sas.dk

Beijing er Kinas absolutte centrum både når det gælder kultur, historie og administration. Kina var i mange århundreder stærkt præget af kejserkultur, og fra midten af 1400-tallet var denne kultur centreret omkring Den Forbudte By i Beijing. Den Forbudte By er et enormt paladsområde, hvor kejseren og dennes hof tidligere boede. Navnet ”Den Forbudte By” hentyder til, at almindelige borgere i byen var forment adgang til kejserens paladsområde. I dag er den Forbudte By indskrevet på UNESCOS liste over Verdens Kulturarv, og er en af Beijings must-see seværdigheder.transport

Beijing Lufthavn er kendt som Beijing Capital International Airport, og ligger ca. 20 km fra den nordøstlige del af Beijings bymidte

Klik for større billede

Ønsker du transport til centrum af Beijing, er Subwayen blevet udvidet, og kører nu fra Beijing lufthavn. Der kører stadig shuttle busser, og det er muligt at købe billetterne til både Subway og busser i lufthavnen. Der er seks buslinjer, som kører hver sin vej ind til centrum. Hvis du ikke er helt sikker på, hvor dit hotel ligger i forhold til busterminal i midt-Beijing, foreslår vi, at du tager en shuttle bus til Aviation Building, som ligger i centrum, og derefter tage en taxa til dit hotel. Se kort over shuttle busserne.

Der er også mulighed for transport med taxa fra lufthavnen. Der er mange taxaer ved ankomstområdet i Beijing Lufthavn. Satserne er rimelige, men mange af chaufførerne taler ikke engelsk. Det er derfor en god idé at skrive din destination ned på et stykke papir og vise den til taxachaufføren.

 

Transport i Beijing

Glem alt om bybusser. Taxaerne er billige og komfortable. De nye taxaer kan kendes på de guldbronzerede kofangere, og de stoppes på gaden eller fra nærmeste hotel. Prisen pr. kilometer kan aflæses i vinduet, og starttaksten er for de første tre kilometer. Ofte benytter chaufførerne omveje ad ringvejene i et forsøg på at undgå kø.

Undergrundsbanen/metroen kan i myldretiden være den hurtigste måde at komme rundt i Beijing på. Stationernes navne er skrevet, så man kan læse dem. Vigtigst er cirkelruten, som stort set følger 2. ringvej. Øst-vest-linjen er også nyttig til Silkemarkedet og andre seværdigheder. Billetter købes ved indgangen for ca. RMB 3 uanset rejsens længde. Se kort over Subway.

Cykelleje er fortsat en god måde at komme på sightseeing i Beijing på. Men den voksende biltrafik gør det mange steder til en farlig fornøjelse, og det er klogt at holde sig til cykelstier.

Billige flybilletter til Beijing

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. Øvrigt

Kina
RejseforsikringFlere SAS-destinationer