søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Tallinn

Fly til Tallinn – Estlands hyggelige hovedstad

Estlands hovedstad, Tallinn, byder på oplevelser for alle rejsende. Byen har et væld af lokale og hyggelige cafeer, hvor du kan nyde godt af deres konditor-evner. Og leder du efter historisk arkitektur, vil du trives med byens flotte middelalderlige bygninger. Tallinn er den helt rette destination for dig, der drømmer om en weekendtur i en hyggelig storby.  
 

Fly fra København til Tallinn

Tallinn er et besøg værd hele året rundt. Om sommeren deler du byen med andre besøgende, der nyder de smukke omgivelser i lune temperaturer. Om vinteren byder Tallinn på et hyggeligt julemarked og en helt særlig stemning.  

Med SAS kan du booke et fly direkte fra København til Tallinn og flyvetiden er blot halvanden time.  

Find dit fly fra København til Tallinn 
 

Oplev hele verden

SAS EuroBonus er et loyalitetsprogram, der giver dig mulighed for at se mere af verden for mindre. Som medlem af EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver med SAS. Pointene kan du senere bruge til at betale for en ny rejse, til at booke hoteller eller til biludlejning.  

Bliv medlem af EuroBonus allerede i dag, og optjen point på dit fly fra København til Tallinn.  
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Tallinn

Når du flyver med SAS, kan du nyde godt af nogle særlige fordele, der skal gøre din rejse ekstra behagelig og smertefri. Uanset hvilken rejseklasse du booker din billet i, kan du nyde specifikke SAS fordele.  

Dine fordele med SAS Go:  

For dig, der kun har behov for at rejse med håndbagage, anbefaler vi, at du vælger rejseklassen SAS Go Light. Her kan du medbringe en håndbagage med op til 8 kg indhold og en lille personlige taske.  

Hos SAS har vi en rejseklasse, der passer til alle behov. Du vælger helt selv, hvilken rejseklasse du foretrækker, når du booker dit fly fra København til Tallinn.  
 

Oplev Tallinn

På trods af sin status som hovedstad har Tallinn en ganske overkommelig størrelse, der giver mulighed for at gå på opdagelse i byens smalle gader og små gyder til fods. Byen emmer af charme, og du vil blive mødt af en lokal gæstfrihed, du sent vil glemme.  

Og i Tallinn kan du finde masser af seværdigheder og attraktioner. Og særligt i det middelalderlige centrum af byen, der kaldes for Vanalinn, finder du størstedelen af attraktionerne.  

Når du ikke nyder den traditionelle mad eller holder hvil på en af byens mange cafeer, kan du besøge det berømte udkigssted, Dombjerget. Her får du udsigt over hele Vanalinn, og du kan samtidig opleve slottet og katedralen, mens du er på bjerget.  

Besøg Tallinn med venner, familie eller din partner – her er noget for enhver rejsende.