søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Direkte fly fra København til Palermo

Flyv direkte fra København til Palermo på Sicilien på under tre timer, og oplev den unikke italienske charme. Palermo byder på et væld af oplevelser! Besøg den historiske havneby hvor du kan opleve alt fra historisk arkitektur og museer til mumier fra middelalderen, gode strande og masser af god mad. Mulighederne er mange, og én ting er sikkert – du kommer ikke til at kede dig, når du besøger Palermo. 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Palermo

Hos SAS ønsker vi altid at give dig den bedst mulige oplevelse på din rejse fra København til Palermo. Vi har derfor tilføjet lidt ekstra til dine flybilletter for at give dig en endnu bedre rejse. Bestiller du fly fra København til Palermo, er følgende inkluderet i din billet, ligegyldig hvilken rejseklasse du vælger: 

Er du interesseret i at vide mere om vores bagageregler, inden du vælger rejseklasse, kan du finde dem her.  
 

Billige flybilletter fra København til Palermo

Har du længe ledt efter billige flybilletter fra København til Palermo uden held? Hos SAS har vi gjort det nemt at finde vores billigste flybilletter. Det eneste du skal gøre er at tjekke vores lavpriskalender, hvor vi har samlet alle vores bedste flytilbud. 

Det gælder dog om at være hurtig, da flybilletterne i vores lavpriskalender hurtigt er væk. Tøv derfor ikke med at bestille, hvis du finder nogle gode flybilletter fra København til Palermo. Hos SAS har vi nemlig 24 timers fortrydelsesret, så du nemt kan få dine penge igen, hvis du skulle fortryde dit køb. 

Book flybilletter fra København til Palermo nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Palermo 

Kender du SAS’ EuroBonus-program? Hvis ikke er det ved at være på tide. Med SAS EuroBonus har du mulighed for at optjene point hver gang, du bestiller fly eller køber ting hos en af vores samarbejdspartnere. Når du har optjent tilstrækkeligt med point, kan disse for eksempel bruges til at bestille nye flybilletter og hotelværelser. Du kan derfor med fordel tilmelde dig vores EuroBonus-program, inden du bestiller fly fra København til Palermo, hvis du vil have endnu mere for pengene. 

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her 
 

Transport fra Palermo lufthavn 

Palermo Lufthavn også kaldet Aeroporto di Palermo Falcone e Borcellino, som er navnet på de to anti-mafia dommere, som blev dræbt i 1992. Lufthavnen er placeret på Siciliens nordkyst, hvilket ligger 33 km fra centrum af Palermo. Nedenfor finde du gode råd og vejledning til transport til og fra lufthavnen. 

Adresse til Palermo lufthavn: 

Palermo lufthavn: Località Punta Raisi, 90145 Cinisi PA, Italien

Telefon: +39 091-7020273

Hjemmeside 
 

Bus 

Fra lufthavnen kan du tage en bus ind til Palermo bymidte og til stationen. Busserne kører ca. hver halve time. Det er også muligt at tage busser til andre dele af øen såsom Trapani og Ribera, disse kører dog ikke lige så ofte. 
 

Taxa

Ønsker du at nå frem til bestemmelsesstedet i Palermo hurtigst muligt, kan du også tage en taxi. Taxaholdepladsen er placeret tæt ved terminalens udgang. Her kan du nærmest altid være sikker på at finde en taxa ligegyldig, hvornår på døgnet du lander. Inden du stiger ind i taxien, er det en god idé at aftale en konkret pris med chaufføren og sikre sig, at han kender bestemmelsesstedet. 
 

Biludlejning Palermo lufthavn 

Vejforbindelserne fra lufthavnen ind til centrum og videre til resten af Sicilien er gode. Du kan derfor med fordel overveje at leje en bil til din rejse, da det giver dig mulighed for at se et større område af Sicilien. I Palermo lufthavn findes et stort udvalg af biludlejningsfirmaer, det er dog en god idé at reservere en bil hjemmefra, så du undgår unødvendig ventetid i lufthavnen. 
 

Værd at se i Palermo 

Palermo er en skøn by med mange spændende seværdigheder, god mad og smuk arkitektur. Få lidt inspiration til din rejse i beskrivelserne nedenfor. 
 

Catacombe dei Cappuccini

Vil du have en oplevelse udover det sædvanlige, er du nødt til at tage et smut forbi Catacombe dei Cappuccini – et bizart sted, men bestemt et besøg værd. Her kan du opleve tusindvis af mumier i forskellig stand – nogle er velbevarede, andre er i forfald. Men én mumie gør et særligt indtryk – bagerst i katakomberne finder du en glaskiste, hvor den lille pige Rosalia Lombardo ligger. Pigen er af mange blevet kaldt den sovende skønhed, da det ligner hun blot ligger og sover, selvom hun har været død siden 1920. 
 

Teatro Massimo

I den smukke bygning finder du Syditaliens største teater og Palermos opera. I salen er der en fantastisk akustik, har du mulighed for det, bør du derfor bestille billetter til en forestilling. I de varme sommermåneder afholdes der dog udendørs koncerter i stedet, men du kan stadig komme ind og se den flotte bygning, hvis du booker en guidet tur. 

Er du interesseret i flere gode rejsetips til Palermo, kan du besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor du får vores bedste råd til en skøn ferie på Sicilien. 

 

Øvrigt 

Fly til Italien

Rejseforsikring