søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Faro

Direkte fly fra København til Faro

Leder du efter fly fra København til Faro? Hos SAS flyver vi direkte til Faro flere gange ugentligt, så du nemt og bekvemt kan besøge den smukke portugisiske by. 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Faro

Rejser handler ikke kun om at komme fra A til B, men meget mere. Ligegyldigt hvilken type rejse du skal på, har vi en rejseklasse, der passer til dig og dine behov. Vælg fx SAS Go – her får du din flybillet til en konkurrencedygtig pris uden at gå ned på service og komfort. 

Inkluderet i din flybillet:

Ønsker du endnu mere komfort? Vælg SAS Plus – her vil du opleve mange af de samme fordele som på SAS Business herunder Lounge-adgang, Fast Track og god mad og drikke ombord. Desuden kan du tjekke 2 x 23 bagage ind. 
 

Billige fly fra København til Faro i vores lavpriskalender 

Er du på jagt efter det billigste fly fra København til Faro? I vores lavpriskalender finder du de billigste flybilletter SAS kan tilbyde, men du skal være hurtig, hvis du vil have fingrene i de bedste og billigste billetter. Vi anbefaler derfor, at du bestiller i god tid og er fleksible med dine rejsedatoer.

Book flybilletter fra København til Faro nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Faro

Hvis du ikke allerede er medlem af vores EuroBonus-ordning, er det nu, du skal gøre det, inden du bestiller fly fra København til Faro.

Med SAS EuroBonus optjener du point, hver gang du rejser, som du senere kan bruge på alt lige fra rejser og hoteller til shopping. Og for det ikke skal være løgn – så er det helt gratis at tilmelde sig, så hvad venter du på? 

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her

 

Få børnerabat på flybilletter fra København til Faro 

Hos SAS byder vi alle rejsende velkommen – både store og små. Af den grund har vi også gjort det fordelagtigt at rejse med børn hos SAS. 

Når du rejser med børn under 11 år, får du derfor: 

  • Op til 90 % rabat på flybilletter til spædbørn (0–23 måneder), som deler sæde med en voksen.
  • Op til 25 % rabat på rejser til børn i alderen 2–11 år.

Vær opmærksom på at børnerabatten gælder billetprisen, og er dermed eksklusiv skatter og afgifter. 

Læs mere om at rejse med børn hos SAS 
 

Transport Faro lufthavn 

Faro Lufthavn er placeret 6 km fra centrum af Faro. Ligegyldig hvilket transportmiddel du benytter, tager det under 30 minutter at nå ind til centrum. 
 

Biludlejning Faro

En god måde at opleve området Algarve på er ved at leje en bil. På den måde kan du hurtigt og nemt komme rundt og opleve de ting, du gerne vil, da du ikke er afhængig af bus- og togtider. Du kan leje en bil i lufthavnen, men vi anbefaler dog, at du bestiller den hjemmefra, så den står klar, når du ankommer. 
 

Bus

Ønsker du at benytte den billigste transportløsning, anbefaler vi at komme til centrum vha. bus. I lufthavnen kan du enten tage bus nr. 14 eller 16 til Faro centrum. Begge busruter kører regelmæssigt, og det tager ikke mere end 20 minutter at komme fra lufthavnen ind til centrum. 

Taxi

Tag en taxi fra Faro Lufthavn ind til centrum, hvis du vil nå frem hurtigst muligt. En taxi ind til centrum af Faro koster omkring €10, og tager lidt over 15 minutter. Vær dog opmærksom på at priserne kan variere i løbet af dagen. 

 

Værd at se i Faro

For mange er Faro blot en transferlufthavn, hvilket er en skam, da byen i virkeligheden har meget at byde på. Oplev fx den gamle havnemarina, kirken Igreja do Carmo, facinerende museer, den historiske bykerne og de hyggelige pladser og torve. 

Du må heller ikke snyde dig selv for at opleve det spektakulære kapel – Capela dos Ossos, som er et helt kapel dekoreret med knogler fra afdøde munke. Som du nok kan høre, er der mange oplevelser i vente, hvis du besøger den smukke portugisiske by. 

Ønsker du flere gode råd til en dejlig ferie i Faro? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler som er fyldt med tips til restauranter, seværdigheder og shopping i Faro – alt du skal bruge for at få nogle oplevelsesrige dage i Faro.