søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Direkte fly fra København til Chicago

Drømmer du om en tur til Chicago, eller skal du besøge Chicago i forbindelse med en forretningsrejse? SAS flyver fra København til Chicago hver dag, så du nemt kan finde en afgang, der passer ind i dine rejseplaner. Idet vi flyver direkte fra København til Chicago, tager flyveturen blot 9 timer. 

Book din rejse fra København til Chicago nu 
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Chicago 

Vi vægter din komfort højt, af den grund har vi tilføjet en lang række fordele, som du kan nyde på din rejse fra København til Chicago. Fordelene er følgende: 

Billige flybilletter fra København til Chicago

Hos SAS har vi samlet alle vores billigste flybilletter i en lavpriskalender, hvor du nemt kan få et overblik over, hvornår det er billigst at rejse til Chicago. Vil du have fat i de bedste og billigste flybilletter fra København til Chicago, er det dog en god idé at bestille billetterne i god tid, og ikke mindst være fleksible med rejsedatoerne, da der i så fald er større chance for at gøre et godt kup. 

Skulle du ende med at fortryde dit køb, kan vi glæde dig med, at vi hos SAS tilbyder 24 timers fortrydelsesret. 

Book flybilletter fra København til Chicago nu i vores lavpriskalender
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Chicago 

Er du medlem af SAS EuroBonus? SAS EuroBonus er en unik klub af rejsende, hvor du kan opnå mange fordele, som kan bruges til at opleve endnu mere af verden. Hver gang du flyver eller foretager køb gennem en af vores samarbejdspartnere, optjener du nemlig EuroBonus-point som senere kan bruges til eksempelvis at købe nye flybilletter og booke hotel. 

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her
 

Transport fra Chicago Lufthavn – Chicago o'Hare International Airport

Chicago Lufthavn er en af de travleste lufthavne i verden, og er placeret omkring 27 kilometer nordvest for centrum af Chicago. Lufthavnen har flere gange vundet titlen som ”Bedste lufthavn i Nordamerika”, du kan derfor godt regne med, at det er en lufthavn, hvor der er styr på tingene. 

Når det kommer til transport til og fra lufthavnen, er der op til flere muligheder, du kan benytte dig af, heriblandt toge, en udlejningsbil og taxa. 
 

Tog 

Tag CTA Blue Line ind til Chicago. Toget kører 24 timer i døgnet, og er klart den billigste transportform at gøre brug af. Perronen hvor toget kører fra er placeret i terminal 2.  
 

Taxa

Ønsker du en nem og behagelig rejse til Chicago, kan du også gøre brug af taxa. Foran alle terminaler holder der taxaer, som er klar til at fragte dig til din ønskede destination. Det er derfor meget nemt at få fingrene i en taxa. Taxaerne kører efter taxameter i Chicago, disse måler prisen ud fra tid og distance. 
 

Biludlejning 

I Chicago Lufthavn finder du et stort udvalg af biludlejningsvirksomheder, hvor du kan leje en bil til din tur. Deres kontorer har åbent hele døgnet, og det er muligt at tage en gratis shuttlebus direkte derud. Det er dog en god idé at forudbestille en bil inden din ankomst, da du dermed får den bedste pris, og bilen står klar, når du ankommer. 

Book en bil til rejse til Chicago her 
 

Adresse til Chicago O’Hare International Airport (ORD)

Chicago O’Hare International Airport

10000 W O'Hare Ave, Chicago, IL 60666, USA

Tlf.: +1 800-832-6352
 

Værd at se i Chicago 

Chicago byder på utallige oplevelser – det største problem er faktisk at vælge. Nedenfor kan du danne dig et hurtigt overblik over nogle af de oplevelser, du ikke må gå glip af under dit ophold i Chicago. 
 

Skydeck Chicago i Willis Tower 

Chicago er blandt andet kendt for sine mange skyskrabere, som nærmest kæmper om at komme tættest på himlen. En af dem er kaldet Willis Tower, og her har du mulighed for at komme op, og nyde udsigten over Chicago fra 412 meters højde. 
 

Millenium Park

Gå på opdagelse i det grønne område, som er fyldt med kunst og teater. Her kan du eksempelvis se den ikoniske skulptur Cloud Gate, der er formet som en bønne. På ydersiden er Cloud Gate dækket af en spejloverflade, som de omkringliggende omgivelser bliver spejlet i. 
 

Nyd lyden af blues og jazz 

Det er svært at komme udenom blues og jazz musikkens store betydning i Chicago, det er simpelthen en del af byens DNA. Chicago har udnævnt sig selv til verdens blues hovedstad, er du vild med blues, er der derfor rig mulighed for at opleve genren på en af de mange fabelagtige spillesteder, hvor Buddy Guys Blues Legends eksempelvis kan nævnes. Er du mere til jazz, findes der også mange spændende jazzklubber i byen, hvor du med fordel kan tage forbi. 

Er du interesseret i mange flere rejsetips til Chicago, må du ikke snyde dig selv for at besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor du finder en lang række artikler om den skønne by, og alle de steder der er et must at besøge. På vores guide finder du for eksempel en guide til spisesteder i Chicago – USA er generelt kendt for at servere dårlig og usund mad. Dette er dog ikke tilfældet, hvis du besøger Chicago, hvor en lang række restauranter serverer lokalfremstillet, økologisk mad, som også ofte er fremstillet af sæsonens råvarer. Har det vakt din interesse? Besøg vores rejseguide til Chicago her. 
 

Det danske konsulat: 875 N. Michigan Avenue, Suite 3950, Chicago, IL 60611, USA 

Tlf.: +1 (312) 787-8780

Den amerikanske ambassade: Dag Hammarskjölds Allé 24, 2100 København Ø, Danmark

Tlf.: +45 33 41 71 00

 

Øvrigt 

USA

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring